- 12,451
- 3,829
- 113
Şans dönmeyince dönmüyor usta
Sen iyi kazanmissin lan ben en fazla 9 k yi gördüm aq bı kazandık bı kaybettik bu slot mahvediyor adamı yaBugünlerde hor kullandım çok 3 günde 50k gitti toplam Allahtan borç harç değil siteden cektiklerimdi o yüzden üzülmüyorum çok da takiplicek kupon olmayınca canım sıkılıyor alışmışız hshdhd
Aga 10 tane siteden toplayıp pusulaya verdik hepsini akşam takvimden devam ediyorum umut o kaldı bugünlükŞans dönmeyince dönmüyor usta
Gates of JoJo oynuyorjm Süper SC 200 spin 20 betten çevirdim ara ödemeyle kasa 5200 Leeds bı 100 spin daha aricam bonusa girse oducek gibiGates of Olympus scatter öder bence dostum
Umarım öder dost hadi beGates of JoJo oynuyorjm Süper SC 200 spin 20 betten çevirdim ara ödemeyle kasa 5200 Leeds bı 100 spin daha aricam bonusa girse oducek gibi
Houstona baglicam parayı demiştim snaa hatirlarsin uyumuşum 20k vardı bütün çeyrekte maç sonu houston almış adam gecicek yerden gece geçiyoruz şansımız yokSen iyi kazanmissin lan ben en fazla 9 k yi gördüm aq bı kazandık bı kaybettik bu slot mahvediyor adamı ya
Hadi hayırlısı dostumGates of JoJo oynuyorjm Süper SC 200 spin 20 betten çevirdim ara ödemeyle kasa 5200 Leeds bı 100 spin daha aricam bonusa girse oducek gibi
Nasip kısmet ya bazı şeyler anlık değiştirdiğimiz kararlar bile çok etkili oluyor kazancda kayıpta kazanılır yine önemli olan takılı kalmamak takılı kalınca daha çok kaybediyor insanHoustona baglicam parayı demiştim snaa hatirlarsin uyumuşum 20k vardı bütün çeyrekte maç sonu houston almış adam gecicek yerden gece geçiyoruz şansımız yok
Valla 300 spin çevirdim bı kere bonusa girmedi kasa yine 3.700 e düştü başka oyunlara bakicazŞans dönmeyince dönmüyor usta
Offf hangi oyun var düzgün güzelValla 300 spin çevirdim bı kere bonusa girmedi kasa yine 3.700 e düştü başka oyunlara bakicaz
Zeus vs typcon deniyorum kankArisebet188.com
oyun : zeus vs typhon
Aynen adamı intihara dahi sürükler mazallah keyiflikten çıkarmamak gerek işiNasip kısmet ya bazı şeyler anlık değiştirdiğimiz kararlar bile çok etkili oluyor kazancda kayıpta kazanılır yine önemli olan takılı kalmamak takılı kalınca daha çok kaybediyor insan
Gates of diceValla 300 spin çevirdim bı kere bonusa girmedi kasa yine 3.700 e düştü başka oyunlara bakicaz
Zeus typon 100 spin 20 bet attım bonusa girmedi güncel kasa 2krisebet188.com
oyun : zeus vs typhon
30 betten 100 fs deniyorum şimdi kankaGates of dice
Şans seninle olsun dostum30 betten 100 fs deniyorum şimdi kanka
Bunu dene bonusa girerse şükran edersinForge of olympus 😋