- 23,946
- 24,944
- 113
Yok dost meclisi seviyeli tartışma vardıKavga mı var
Yok dost meclisi seviyeli tartışma vardıKavga mı var
10k olduğunda 300 lira atmışstı başkan 20k olunca bende gidicem ülkenin hali öyle bir hal aldıki inanırmısın 4-5 aydır işsizim iş bulamıyorum mesleğimde aşçıyım başka işte bakıyorum piyasa gerçekten bitik bizide bitirdiler mk.Vallahi param yok bugün 20k mesaj 20k tepkime için başkana trx attik sen düşün durumun vahimligini![]()
Tepkime para etmiyor ki puhaaVallahi param yok bugün 20k mesaj 20k tepkime için başkana trx attik sen düşün durumun vahimligini![]()
2 ölu 3 yaralı geç kaldın maalesefKavga mı var
Özellikle belirttim belki ediyordur diye 20k mesaj 20k tepkime için diye yolunu yaptık hahxhsTepkime para etmiyor ki puhaa
Tahir bi ban ye artık hiç ban yemiyon ne biçim adamsınYok dost meclisi seviyeli tartışma vardı![]()
250 lira mesaj için atar o kadarÖzellikle belirttim belki ediyordur diye 20k mesaj 20k tepkime için diye yolunu yaptık hahxhs
Hayat acımasız aga hiçte iyiye gidecegine benzemiyor umarım bundan sonraki hayatımız bu yaşımıza kadar olan hayatımızdan çok daha iyi gider10k olduğunda 300 lira atmışstı başkan 20k olunca bende gidicem ülkenin hali öyle bir hal aldıki inanırmısın 4-5 aydır işsizim iş bulamıyorum mesleğimde aşçıyım başka işte bakıyorum piyasa gerçekten bitik bizide bitirdiler mk.
zor la keşke diyorum 1990 larda felan bu yaşta olsaydık ozamanlar iyiydi hayat yaşanıyordu şimdi nerde..Hayat acımasız aga hiçte iyiye gidecegine benzemiyor umarım bundan sonraki hayatımız bu yaşımıza kadar olan hayatımızdan çok daha iyi gider
Ulan hani benim için burdaydin ben gitsem ne yapican @akin1996 la mi ortak OlcanTahir bi ban ye artık hiç ban yemiyon ne biçim adamsın
40k oldu 250 atti10k olduğunda 300 lira atmışstı başkan 20k olunca bende gidicem ülkenin hali öyle bir hal aldıki inanırmısın 4-5 aydır işsizim iş bulamıyorum mesleğimde aşçıyım başka işte bakıyorum piyasa gerçekten bitik bizide bitirdiler mk.
Sen benim ilkimsinUlan hani benim için burdaydin ben gitsem ne yapican @akin1996 la mi ortak Olcan
beğenmedin dimi sende haklısın40k oldu 250 atti
500 olsa dha iyi olur belki ilerde olur puahbeğenmedin dimi sende haklısın![]()
Aramiz bozuk onlaUlan hani benim için burdaydin ben gitsem ne yapican @akin1996 la mi ortak Olcan
konusunu açmak lazım aslında az diye ahaha ozaman toptan giydirir bize500 olsa dha iyi olur belki ilerde olur puah
Kod var mı akınım barışalımAramiz bozuk onla
İliksin mübarek kardeşimSen benim ilkimsin