Jayln williams işimizi çözerHolmgren bitirsin bizi be abi bitirdin ya 7de1 nedir be ibneee
Jayln williams işimizi çözerHolmgren bitirsin bizi be abi bitirdin ya 7de1 nedir be ibneee
Okc yurur bnce bos takim deil ama pelicans cacikİkisi de play off takımı diil kim bu turu geçerse bir sonraki turda yüzde 90 elencek zaten ikisininde hedefi takım başarısını artırmak olduğu için orta çağ savaşı izlicez şu skorda uzasa bile üst zor tahminim 180 190 arası bitecek
Bizimki handi amaİkisi de play off takımı diil kim bu turu geçerse bir sonraki turda yüzde 90 elencek zaten ikisininde hedefi takım başarısını artırmak olduğu için orta çağ savaşı izlicez şu skorda uzasa bile üst zor tahminim 180 190 arası bitecek
Bnce o isi alexander yapicak bu ho,mgren her mac bole ak mali ya nasil oynuyor hep ilk 5 anlamiyorumJayln williams işimizi çözer
Oklahama tecrübesiz evindeki maçın birini kaybederse elenir bence ben pelicans i daha iyi görüyorum bakalımOkc yurur bnce bos takim deil ama pelicans cacik
Sen yine 2. Çeyreğe kaldın koparırlarsa 2. Çeyrek ev avantajını +10 orda olur Ma böyle 1 top farkla giderse atan kazanırlar bitirirler gibiBizimki handi ama
Fenaaa ciddiyim 😂Bu kadar ciddi olamassın😱
Aynen öyle olacakSen yine 2. Çeyreğe kaldın koparırlarsa 2. Çeyrek ev avantajını +10 orda olur Ma böyle 1 top farkla giderse atan kazanırlar bitirirler gibi
Jaylin taze kan 🙄Bnce o isi alexander yapicak bu ho,mgren her mac bole ak mali ya nasil oynuyor hep ilk 5 anlamiyorum
Senin son maça kaldı demi buna, alt verdinSen yine 2. Çeyreğe kaldın koparırlarsa 2. Çeyrek ev avantajını +10 orda olur Ma böyle 1 top farkla giderse atan kazanırlar bitirirler gibi
...???Omerin numarasini yaziyorum ucretsiz mac veriyor 0545 165 19 65 pompaci omer diye kayit et
3-4 per koparır macıSen yine 2. Çeyreğe kaldın koparırlarsa 2. Çeyrek ev avantajını +10 orda olur Ma böyle 1 top farkla giderse atan kazanırlar bitirirler gibi
İnanmıyorum sanaFenaaa ciddiyim 😂
Valla ilk çeyrek izlenimlerim sonrası komalık maç gibi durmuyor3-4 per koparır macı
Bu çeyrek kırılır evin direnci,,normal ilk çeyrek kendi sahasında böyle başlaması3-4 per koparır macı
Aynen 220 alt bu çeyrek 60 bile atsalar 100 u görmeyeceklerSenin son maça kaldı demi buna, alt verdin
Bakıp qörcek tahminler ne kadar doğru olur bilemeyizValla ilk çeyrek izlenimlerim sonrası komalık maç gibi durmuyor
Evin direnci kırılırsa kupon kaybeder ev sahibi oklahamaBu çeyrek kırılır evin direnci,,normal ilk çeyrek kendi sahasında böyle başlaması