Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Omer918 | 15.01.2024 Nba

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
65.5 üst aldım milwaukeye 65 çıkmıştı 1 dk vardı sayı atmadılar iki atış verdi gitti onuda iptal etti bunları yöneten bir el var aw

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,906
1,519
113
Murry bahsi çok sıkıntı diğerleri iyi gidiyor

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,906
1,519
113
Sacremanto kafa kafaya getirdi maçı ama bizimkinde heraket yok

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,906
1,519
113
Ulan murry maç hemde uzatmlara gitti piyasada yoksun be

Dagfrk3463

🦅🖤1903🤍🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
59
113
Konu açsam kapatılacak yada silinecek diye buraya yazıyorum ben bittim arkadaslar tükendim benden bu kadar oynadım hem kazandim hem kaybettim
Sonuç olarak eksi 40 bin deyim ailemin biriktirdiği altindan çaldım onuda kaybettim pirobet sitesinde 50 k kazandım onlarda yamuk yaptı 24 saatte bir 10 k çekebilirsin dediler günde 10 k basladim 2 gün toplam 20 k cektim kaldi 30 k site ödemedi bende arsiz gibi durmadım oynadım sitedeki 30k para gitti kaybettim sonra çektiğim 20 k.yida baska siteye attım onu da kaybettim Allah belami vermiyor en iyisi kendim bitirmek kumarın sonu bu iyi bir ölüm değil güzel bir gidişte değil
Insallah sizler kısa sürede kumari birakirsiniz sonunuz benim gibi olmaz

azo01

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
12
18
Konu açsam kapatılacak yada silinecek diye buraya yazıyorum ben bittim arkadaslar tükendim benden bu kadar oynadım hem kazandim hem kaybettim
Sonuç olarak eksi 40 bin deyim ailemin biriktirdiği altindan çaldım onuda kaybettim pirobet sitesinde 50 k kazandım onlarda yamuk yaptı 24 saatte bir 10 k çekebilirsin dediler günde 10 k basladim 2 gün toplam 20 k cektim kaldi 30 k site ödemedi bende arsiz gibi durmadım oynadım sitedeki 30k para gitti kaybettim sonra çektiğim 20 k.yida baska siteye attım onu da kaybettim Allah belami vermiyor en iyisi kendim bitirmek kumarın sonu bu iyi bir ölüm değil güzel bir gidişte değil
Insallah sizler kısa sürede kumari birakirsiniz sonunuz benim gibi olmaz
adına üzüldüm

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,449
11,745
113
Geçmiş olsun dost. Murray sıçmış sıvamış