- 14,933
- 5,121
- 113
Geçmiş olsun dostumPara olsaydı 4000 bin basacaktim. 2500 vardı canlı xasinoda 4000 yapıp öyle basayım dedim eldeki 2500 de gitti
Geçmiş olsun dostumPara olsaydı 4000 bin basacaktim. 2500 vardı canlı xasinoda 4000 yapıp öyle basayım dedim eldeki 2500 de gitti
Yedektesin .belki bırakan olur takibi. Hem tutarsa 25 bin için 10 Kişiye 250 şeklinde devamSağlık olsun dost bol şanslar size
Hocam ben fransayı takip edicem bu maç geldi zatenKontenjan doldu beyler
@NashNash @Athena @abree @Mhakca @ezenginer kupon sonuçlanan kadar devem. Yoksa yedek var bilginiz olsun. Tutarsa zaten piabelladan 25 bin için devam ederiz orda ödüller daha yüksek olur
Hiçbir şeyin garantisi yok. 30 sayı olmadan geldi diyemeyizHocam ben fransayı takip edicem bu maç geldi zaten
Tabi ki öyle ama Meksika çok kötü takım maçın gidişatından belli gibi geleceğiHiçbir şeyin garantisi yok. 30 sayı olmadan geldi diyemeyiz
Burdayım@Pikaçuu nerede . Biriniz ulaşsın şuna yahu .mazlumu getirin bana
Tamamdır dostum eyvallahYedektesin .belki bırakan olur takibi. Hem tutarsa 25 bin için 10 Kişiye 250 şeklinde devam
BolsansTakip eden 4-5 dosta şans ödülü gönderilir. Bol şans Ekli dosyayı görüntüle 383589
Kupon iyi durumda 9.sayfadaki isimleri yazdım. Bundan sonrası sana ait takipçi dostları not al Reco ustaBolsans