- 66,362
- 32,233
- 113
17 dk 6 korner baya iyi
10 u bulurlar herhalde17 dk 6 korner baya iyi
Bol şanslarGece uyurum büyük ihtimal takip eden 4 Kişiye şans ödülü
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 389376
Yaw bende bekliyom da bu ara penaltı da ilham gelmiyor aw@Penaltı adaş şunlara bi Penaltı attır da koftemizi yiyelim

Bol şanslar köfteciYaw bende bekliyom da bu ara penaltı da ilham gelmiyor aw Ekli dosyayı görüntüle 389400
Abi Sana niye köfteci diyolar köftecimisin gerçek hayattaYaw bende bekliyom da bu ara penaltı da ilham gelmiyor aw Ekli dosyayı görüntüle 389400
Yok ya knka benim konuşma şekli gelsin köfteler falan diyoz arkadaslarda o yüzden diyor galiba bende bilmiyorum aw 😀Abi Sana niye köfteci diyolar köftecimisin gerçek hayatta
He anladım oda güzelmiş :\Yok ya knka benim konuşma şekli gelsin köfteler falan diyoz arkadaslarda o yüzden diyor galiba bende bilmiyorum aw 😀
1 mac bile tutmamis kismetsizlik bu kdr olur.arjantin benise yakdi adi herifler isabetli suta handikap vermistim depin 3 isabetli sutu var 3ude birbirinden komik 6 yasindaki kaleciyi calistirirken cekersin oyle sutlari arjantinden hic bi zaman kazanamadim zaten bugun kazansam sasardimGece uyurum büyük ihtimal takip eden 4 Kişiye şans ödülü
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 389376