- 3,313
- 1,946
- 113
1.50Tek maç oran şartı varmı knk bunda
1.50Tek maç oran şartı varmı knk bunda
Saol knk 🙏
Sayın admine yaz sende 5 olsun
@Casineon Destek Ben daha yeni roll yaptım buradan tekrar yapabiliyor muyumSayın admine yaz sende 5 olsun
Ne demek yok@wasil @Victorosimhen @asooo @sarajay55 bu arkadaşlara 250 ekler misiniz size yazsınlar 4 kişi 5 yok
Bol şanslar
Ne zaman döner bize@wasil @Victorosimhen @asooo @sarajay55 bu arkadaşlara 250 ekler misiniz size yazsınlar 4 kişi 5 yok
Eklenen ödüller roll yapılması için değil etkinlik yapmıyorsunuz tekrar. 250 TRY ekliyoruz aynı şartlarda minimum çekim 2000 yapıp çekebilirsiniz konu açmanıza gerek yoktur.@Casineon Destek Ben daha yeni roll yaptım buradan tekrar yapabiliyor muyum
5 ben varım@wasil @Victorosimhen @asooo @sarajay55 bu arkadaşlara 250 ekler misiniz size yazsınlar 4 kişi 5 yok
Haaa konu açmıyoruz anladımEklenen ödüller roll yapılması için değil etkinlik yapmıyorsunuz tekrar. 250 TRY ekliyoruz aynı şartlarda minimum çekim 2000 yapıp çekebilirsiniz konu açmanıza gerek yoktur.
Kardom bol şans
.Sayın admine yaz sende 5 olsun
S a
Ben yazmıştım size arkadaş da bildirmiş yeniden dm atmaya gerek varmıEklenen ödüller roll yapılması için değil etkinlik yapmıyorsunuz tekrar. 250 TRY ekliyoruz aynı şartlarda minimum çekim 2000 yapıp çekebilirsiniz konu açmanıza gerek yoktur.
Ödüller hesaplara eklendi bol şans!@wasil @Victorosimhen @asooo @sarajay55 bu arkadaşlara 250 ekler misiniz size yazsınlar 4 kişi 5 yok
Bonuslarım kutusunda turnuva yazan bonusu aktif ediyorsunuzmucahitbolat kullanıcı adım @Casineon Destek ekleme olmamış da halen 🙏
Çok teşekkür ederim 🙏Bonuslarım kutusunda turnuva yazan bonusu aktif ediyorsunuz