- 14,924
- 4,697
- 113
Fark 14 serideb kapandı bu won desek yeridiri
Dedik 30sn de 9 fark kapatan görmedim 😀Fark 14 serideb kapandı bu won desek yeridiri
Bol şanslar dost@gallipolli Kesene bereket brom kazancın daim olsun
Hedef 2 Adım Basari Olursak Bir Kisiye 500 TL Rol açtırırız
Yok tanımam etmem kendisini sadece 40 kişi 500 diye sıktığı gün kolpacı olduğunu çözdüm. Hatta o rölün hemen öncesi her önünü gelene iban at diyip 3-4 kişiye attı sonra geri kalanları bırakıp uzadı gitti 40 kişi 500 diye kolpa sıkar gibi rol açtı.Valla aranızda ne oldu bilmiyom kanka bana yanlısı olmadı ödülleri atmadığı gün ulaştım herkese attım
Kim o reisYok tanımam etmem kendisini sadece 40 kişi 500 diye sıktığı gün kolpacı olduğunu çözdüm. Hatta o rölün hemen öncesi her önünü gelene iban at diyip 3-4 kişiye attı sonra geri kalanları bırakıp uzadı gitti 40 kişi 500 diye kolpa sıkar gibi rol açtı.
Hele şükür geldin 🤣
Ağır kolpacı biriKim o reis
Hertaraf kolpa dolu reis boşver 500 kalsın onun cebineAğır kolpacı biri
Valla tanımam kanka ödülleri göndermem için rica etti ertesin gün geldi attı gönderdim zaten birdaha dagitimci olmam millet atacam diyip bekletiyor arada kaliyomYok tanımam etmem kendisini sadece 40 kişi 500 diye sıktığı gün kolpacı olduğunu çözdüm. Hatta o rölün hemen öncesi her önünü gelene iban at diyip 3-4 kişiye attı sonra geri kalanları bırakıp uzadı gitti 40 kişi 500 diye kolpa sıkar gibi rol açtı.