- 48,316
- 53,087
- 113
5 dakika da bir bakıyorum da bir turlu won olmadi nihayet won olmus ama uzun surdu bu biraz puahaHele şükür geldin 🤣
5 dakika da bir bakıyorum da bir turlu won olmadi nihayet won olmus ama uzun surdu bu biraz puahaHele şükür geldin 🤣
Sorumluluk yükleniyor bu sefer insanlara sen mahcup kalıyorsun bu isde sıkıntınValla tanımam kanka ödülleri göndermem için rica etti ertesin gün geldi attı gönderdim zaten birdaha dagitimci olmam millet atacam diyip bekletiyor arada kaliyom
Ahahah ne uzunu 3 dkka kala won du ztn 🤣🤣5 dakika da bir bakıyorum da bir turlu won olmadi nihayet won olmus ama uzun surdu bu biraz puaha
Kafana göre ufleBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
Karar senin ustaBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
Reis kafana yatan mac varsa at bi adim daha ama yok dersen sec birini 👑Bir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
Duruma göre kral sendeyizBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
Ömer abim adaletlidir seçer biriniReis kafana yatan mac varsa at bi adim daha ama yok dersen sec birini 👑
Bence ver 2 kişiye sonra devam et rola onlarda rol yapsın forum canlansın birazBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
İlla biri seçilecek reisim 👑Ömer abim adaletlidir seçer birini
Rastgele seçBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden
Bol sans basar@gallipolli Kesene bereket brom kazancın daim olsun
Hedef 2 Adım Basari Olursak Bir Kisiye 500 TL Rol açtırırız
aynen reisimİlla biri seçilecek reisim 👑
Kesene bereket reisim 👑Hepiniz canımsınız keşke eskisi gibi çok kişi seçebiliseydim inşallah birdahaki sefere
@SlotMaN61 @drogba6 İkinize rol parası barolar çekimi veriyim şimdi gelince sizde açarsınız daha çok kişi faydalanır 510 510
Eyvallah kral 😀Hepiniz canımsınız keşke eskisi gibi çok kişi seçebiliseydim inşallah birdahaki sefere
@SlotMaN61 @drogba6 İkinize rol parası barolar çekimi veriyim şimdi gelince sizde açarsınız daha çok kişi faydalanır 510 510
Son karar senin bol şansBir adım daha mı 2 kişiye 500 yoksa bitirip rasgele seçiyimmi takip edenlerden