Tanımaya gerek yok benim nezdimde boş adamKardes ömer baba takiliyor mizah karisik biraz tanisan basligi ciddiye bile almassin
Makarasina yazmistir dostÜç kurus için şöyle adamların hakaret etmesine izin vermeyin dostlar
Birader sktrtgt foruma 5 kuruş faydası yok gelmiş konuşuyorTanımaya gerek yok benim nezdimde boş adam
Dost cebimdeki paranın zekâtını versem burada saklabanim olur kralım çok yaşa dersin. Daha 3-4 gün önce burada 10k dağıttım ve senin gibi insanları rencide ederek değil insan gibi. Ama sende haklısın herkes şerefine yakışanı yaparSen git aç karnini doyur kaybol önce git konu aç biz burda muhabbet hesabı yapıyoz
Bak buna gülerim girde bak bakalım konularima ondan sonra konuşBirader sktrtgt foruma 5 kuruş faydası yok gelmiş konuşuyor
Arkadaslar neyse uzatmayin bosverinDost cebimdeki paranın zekâtını versem burada saklabanim olur kralım çok yaşa dersin. Daha 3-4 gün önce burada 10k dağıttım ve senin gibi insanları rencide ederek değil insan gibi. Ama sende haklısın herkes şerefine yakışanı yapar
Dm qelmedi 😴😴
Jardelin gulmedi miGaribin yüzü güler mi beyler
Kazanan kuponun haracını almaya geldim babacim
Bol şanslar dost
Maç bitti hüsomBol şanslar dost
Tebrikler dost kazancın daim olsunMaç bitti hüsomdiğerine artık
Şans açık kankam ya senin verdiğin taktiklerle gidiyomVay vay büyümüşte spor bahsi alırmış benim omerimayni rose abisine çekmiş @ÖmerBaba