Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Öneri Hakkında

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,036
2,140
113
Eger sen antepli27 isen sana zerre üzülmem ki öğle gibi hayatin film senin hep hikaye film buda gercek degildir söz vermek g.. vermeye benzemez derler herkesi kandirdin bu forumda hala banlanmiyorsun ilginc hala ilgi çekmeye çalışıyorsun yazik be sana ha degilsende alinma :)
Boş muhabbet

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,398
1,791
113
İşe girerken yapacağın işi söylemediler mi ? Söylemeleri gerekir. Yüzde kaç % ne engelin var Buda önemli tabi. Habersiz işe gitmemezlik yaptıysan çıkartabilirler sözleşmede ne yazıyor bilmiyorum. Yarında öyle gitmezsen kafana göre zaten hiç gitme çıkartırlar 🙂
%55 rapor işe girişte yapacağımız işi söylemediler sadece mesela bir hatta verdiler onlar da ilk gün bıda sıkma işini verdi yapamadım alttan olduğu için sonra bir süre farklı şekilde takıldım
İşte dünde aynı işi verince rapor alacaktım doktorumu değiştirdim o onaylanmadı onun için maalesef alamadım umarım çıkarmazlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,036
2,140
113
%55 rapor işe girişte yapacağımız işi söylemediler sadece mesela bir hatta verdiler onlar da ilk gün bıda sıkma işini verdi yapamadım alttan olduğu için sonra bir süre farklı şekilde takıldım
İşte dünde aynı işi verince rapor alacaktım doktorumu değiştirdim o onaylanmadı onun için maalesef alamadım umarım çıkarmazlar
İşi yapamadıysan sebebiyle birlikte söyleyeceksin onlar da başka iş verecek. Yarında gitmezsen çıkışını verirler haber vermediysen dediğim gbi belki de vermişlerdir

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,398
1,791
113
İşi yapamadıysan sebebiyle birlikte söyleyeceksin onlar da başka iş verecek. Yarında gitmezsen çıkışını verirler haber vermediysen dediğim gbi belki de vermişlerdir
Yok çıkış 3 gün gitmezsen olur şuan için e devlete baktım çıkış gözükmüyor zaten
Bugünde gıdecem