- 15,855
- 9,788
- 113
Çevrimi var 5 katBitti çekim verdim
Çevrimi var 5 katBitti çekim verdim
TebriklerBitti çekim verdim
Helal aga tebrikler ilk kupon 3 maç gereksiz gözüküyordu ama geldiği için doğru yapmış oldunCekim, verildi
500 ilk kupon 2 k ikinci kupon otomatik çevrim biter5 kat ne ara cevirdin
Dogru500 ilk kupon 2 k ikinci kupon otomatik çevrim biter
O yuzden kimse ilktr ugramadı😃Helal aga tebrikler ilk kupon 3 maç gereksiz gözüküyordu ama geldiği için doğru yapmış oldun
5 kat dediğin 2,5 lira ilk kupon zaten 7 küsür oran tutturdu 3,8k mı ne 2000 de buna basmış ise çevrim bitti @onkooo411 2 bastın mı dostum bu gol bahsine ?5 kat ne ara cevirdin
Ne çabuk bitti ya@sseyhan dost iban bırak bana herkese teşekkürler arkadaşlar 🙏 @İkasbet Destek teşekkürler 🙏😍
Bende takip ettim@sseyhan dost iban bırak bana herkese teşekkürler arkadaşlar 🙏 @İkasbet Destek teşekkürler 🙏😍
Senin hakkınBende takip ettim
Ben hariç ben yazdım 30 dk boştu konu kanka 🤣🤣🤣O yuzden kimse ilktr ugramadı😃
İlk max 3800 verdi bunada 2k bastık bitti😃5 kat ne ara cevirdin
Kesene bereket cano şansın daim ola hayırlı akşamlar 😍@sseyhan dost iban bırak bana herkese teşekkürler arkadaşlar 🙏 @İkasbet Destek teşekkürler 🙏😍
Görmedim doğrudur ama ekmek cikmicak yere uğramazlar sonra gelip etiket atarlar klasiktir buO yuzden kimse ilktr ugramadı😃
2k bastım aynen5 kat dediğin 2,5 lira ilk kupon zaten 7 küsür oran tutturdu 3,8k mı ne 2000 de buna basmış ise çevrim bitti @onkooo411 2 bastın mı dostum bu gol bahsine ?