- 771
- 399
- 63
Cümle kurmak istemiyor sanırımSorarsan cvp verir bnce adam online
Cümle kurmak istemiyor sanırımSorarsan cvp verir bnce adam online
Ama kurmuşCümle kurmak istemiyor sanırım
Geldi geldi knk 3 şuan bir gol her türlü ztn3.5üst olursa 1*250 🔥
Türkçeyle bir alıp veremediği olabilir bence, mümkünAma kurmuş
Onun yerine ben sorsam mi acaba 😁Türkçeyle bir alıp veremediği olabilir bence, mümkün
HllBeyler rahat olun o uğurlamaya hazırlık maçında Venezuela’ya fırsat vermez bizimkiler😃 bayraklarla gönderdik la adamları 0-1 iken direk ms1 bastım
Dünyalı ise bir şansın var iletişim için 😃Onun yerine ben sorsam mi acaba 😁
Bugünde tek golden yattım dostOnun yerine ben sorsam mi acaba 😁
Aynen çok kotulerdi ilk yarı.son umudum olan vbet freebetle ilk yarı 2 atar dedim mal mal gezdiler sahada pustlar2/3 yapması lazımdı Türkiye iy dan beğenmedim cok, kötüyz işimiz zor böyle olursa 😇
Reis ne bilim yav 😂Niye kasa atmadin be
Gelirse kaç kişiye bolcez onu 😁Reis ne bilim yav 😂
Roll açmadım hiç şimdiye kadar 😃 ilk rolümü senin gazınla açabilirim 😃😃Gelirse kaç kişiye bolcez onu 😁
Sen zahmet etme bize at biz açarız 😁.bu ara tam yamyam oldum cikdim kendimden utaniyorim anasını satayimRoll açmadım hiç şimdiye kadar 😃 ilk rolümü senin gazınla açabilirim 😃😃
Az kasa yapayım da atarız reis ayıpsın 😃 aklımdasın. Oluyor öyle inişler çıkışlar takma kafayaSen zahmet etme bize at biz açarız 😁.bu ara tam yamyam oldum cikdim kendimden utaniyorim anasını satayim
Valla maddiyat beter bu ara kardeş nasıl takmiycan bekar olsam takmam zaten sadece sigara parası bulsan başka derdin olmazAz kasa yapayım da atarız reis ayıpsın 😃 aklımdasın. Oluyor öyle inişler çıkışlar takma kafaya
Knk