- 4,237
- 3,338
- 113
Eski sponsor değil mi amca bu ben öyle hatırlıyorumSadece futbol galiba ondan
Eski sponsor değil mi amca bu ben öyle hatırlıyorumSadece futbol galiba ondan
Seninki çok iyi 1 korner kaldı aha oda geldi wonzor ins gelir bnde iy 3.5korner ust girdim bagalim nlck
en mantiklisi dedig8n gibi bu maca taraf bahsi alinmaz ust de riskli en iyisi kart korner veya altt secenegi mantikliÇok iyi korner cikiyo 20 dkda 6 cikdi korner oranları kötüydü ama bakdim ben
2000 denemeye tıklaBonus talep kısmında görünmüyor bitti mi acaba
Nerde 2000 deneme2000 denemeye tıkla
Bonus talep de 250 deneme ama 2000 cekim ama 2000 deneme yazıyorNerde 2000 deneme
Dost Bonus talepte yok öyle birşeyBonus talep de 250 deneme ama 2000 cekim ama 2000 deneme yazıyor
cekim gelirse yaz dost nyle cdkim verdinPaylaşan arkadaşa teşekkür ederim çekim berildi
sebeb neymis?Sildi bakiyeyi şerefsizler
BitmismiDost Bonus talepte yok öyle birşey
NedenSildi bakiyeyi şerefsizler
spordami aldin spor aldiysan slot oynayamassin slot aldiysan kazanci ile sadec e slot kural ihlalimi yaptin naptin.?Sildi bakiyeyi şerefsizler
Yok diyor üye toplamak için yapmışlar bikac kişiye veriyorlar gerisini sallıyorlar çok güvenmeyin bu siteye biara 10k çektim beni hergun ariyorlardiBitmismi
Ne icin arıyorlardı bu sitemiYok diyor üye toplamak için yapmışlar bikac kişiye veriyorlar gerisini sallıyorlar çok güvenmeyin bu siteye biara 10k çektim beni hergun ariyorlardi
Kendisi biliyorspordami aldin spor aldiysan slot oynayamassin slot aldiysan kazanci ile sadec e slot kural ihlalimi yaptin naptin.?