İptal oldu benimki oe siteleri paylaşmaya devam edinOderse surpriz olur
İptal oldu benimki oe siteleri paylaşmaya devam edinOderse surpriz olur
oder ozamanBenimki suan beklemede yaziyor odeyecek gibi sanki
multı acmıssın odememesı normal degılmı kendın soyledınİptal oldu benimki oe siteleri paylaşmaya devam edin
Vala super oluroder ozaman
İptal sebebi o değil de ondanmultı acmıssın odememesı normal degılmı kendın soyledın
tebrikler dostum 4 maç futbol oynadım ben 2.k üstü olsun diye öyle yaptım :d 2 tanesi geldi diğer ikisi de başlıyacak birazdan umarım bir harçlık çıkarırız burdan xdYarim saate odeme geldi
Insallah kardesim ben slot oynadim flamin beling 5 10 bwt otomatik 20 cewirme spine girdi direk bakiye 2bin oldutebrikler dostum 4 maç futbol oynadım ben 2.k üstü olsun diye öyle yaptım :d 2 tanesi geldi diğer ikisi de başlıyacak birazdan umarım bir harçlık çıkarırız burdan xd
Şansın bol gitsin her daim kardeşim, 3/3 oldu son maç kaldı gelirse bende çekicem inşallah 2kInsallah kardesim ben slot oynadim flamin beling 5 10 bwt otomatik 20 cewirme spine girdi direk bakiye 2bin oldu
Tebrikler afiyet olsunÇekim şüpheli diyen arkadaşa istinaden. Artık kimse kimseye güvenmiyor forumda
İnş çekersin en azından bir kaç kişiye yardımımız dokunmuşŞansın bol gitsin her daim kardeşim, 3/3 oldu son maç kaldı gelirse bende çekicem inşallah 2k