gelir diye düşünüyorum
Ekli dosyalar
-
364.9 KB Görüntüleme: 46
Bol şans reisgelir diye düşünüyorum
Yemin ederim maç yok diye oynamadım ama redkit 1.50 üstüne oynamazmis ya 1.36 oran var 😂😂Oha 1.04 oran yok
Eyw reis oyna gelecekBol şans reis
Bol şanslar reisgelir diye düşünüyorum
Eyw reismBol şanslar reis
Oha 1.04 oran yok
Nerde bu gezenler edenler bilenler 😂😂@Flex @Redkit1990 @malazgirt al oynan 7 maç arasında banko kupon yaptım kumarbaz tayfası siz de yapın şimdi gelir der ki niye 300tl bastın😂😂
İyi söyledin reis tam senin kuponu oynuyordum şuan
Redkit in kurallara aykırı kupon😂😂😂İyi söyledin reis tam senin kuponu oynuyordum şuan
Knk kusura bakma da ben %25 freebeti böyle kuponlara atıyorum %25 freebet bile senin belki max bastığın kupon tutarıdır 1.05 oynayan hiç oynamasın kumar diyorsan buna gerçekten risk alacaksın adı üzerinde kumar sen hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyorsunda öyle daha çok üzülürsün kazanç yok ortada senin 14 maçta aldığını ben tek maçta çıkarıyorumRedkit in kurallara aykırı kupon😂😂😂
Anaparayıda böyle ikili baskete atarım her zamanRedkit in kurallara aykırı kupon😂😂😂
Bunlarda kupon gibi kupondurRedkit in kurallara aykırı kupon😂😂😂
Aga madem iddalisin kupon yap konu aç görelimBunlarda kupon gibi kupondur
8 bin tepkime puanı havadan gelmedi bana dostum ben 2019 dan beri buradayım çokça gelen giden kuponum var iddialı değilim sadece senin çok tuttu diye sevindiğin 1.50 altı orana ben 100 tl atıp yormam heyecan bile yaratmaz ondan bahsediyorumAga madem iddalisin kupon yap konu aç görelim