- 5,769
- 2,881
- 113
Kod kazancini 3k yapmaya calisicam bakalım bu kupona güveniyorum
Ekli dosyalar
-
404.8 KB Görüntüleme: 19
Desportivo Librade AM U20 - Paramazonas FC AM U20 2.devre 1-6 gösteriyordu oynadım 1-4 gözüküyor kuponda aqÜçlü yaptık deyince koşup geldim dayı yav kuponmuymuş? Bol şans
Bol şanslar reisKod kazancini 3k yapmaya calisicam bakalım bu kupona güveniyorum
Nasıl oldu la buDesportivo Librade AM U20 - Paramazonas FC AM U20 2.devre 1-6 gösteriyordu oynadım 1-4 gözüküyor kuponda aq
La kupon Desportivo Librade AM U20 - Paramazonas FC AM U20 2.devre 1-6 gösteriyordu oynadım 1-4 gözüküyor kuponda aq buga mi girdi ne oldu nasıl oldu oBol şanslar reis
Nerden buldun bu sacma maçı maç hiç bir yerde yok bile bulamadım daDesportivo Librade AM U20 - Paramazonas FC AM U20 2.devre 1-6 gösteriyordu oynadım 1-4 gözüküyor kuponda aq
La neyse bug oldu biseyler olduNerden buldun bu sacma maçı maç hiç bir yerde yok bile bulamadım da
Bu arada güzel maçlar var oynamK isteyen oynasn bu kupona güveniyorumŞöyle bkiyemizi geri alıp bı tik katlayıp devam edicez bu kupondan devam
La aga 1-6 yazıyordu oynadım maç skoru 1-4 gösterdi kuponda diğerleri geldi yani gelen kupon yattı anlamadım biseyBol şanslar
Skor 1-6 bende 1-6 iken beraberlik oynadım maçın kalanı bir baktım 1-4 yazıyor yeniledim 1-6 oldu skor şimdide diğer maçlar geldi bu yattı nasıl oldu anlamadımBol şanslar
Namazla dalga geçtik bi cenabetlik oldu neyse 😂😂Bol şanslar
O bari işine yarasana reisim 🤣🤣Kyip bonusu aldım