- 5,811
- 2,900
- 113
Gelirse kod 5k yap 500 çek başka siteye atip katlamaya calisicam 3 maç oynadim keyfiyen paylaşıyorum
Ekli dosyalar
-
415.2 KB Görüntüleme: 126
Bol şans onur reisimGelirse kod 5k yap 500 çek başka siteye atip katlamaya calisicam 3 maç oynadim keyfiyen paylaşıyorum
Sağolasın reisimBol şans onur reisim
Amsterdamdan 1 gol bekliyorum atarsa gelir kuponBol şans onur reisim
Bende 5 k olsun diye koydum amsterdam maçından 1 gol çıkar diye düşündüm ya diğerleri geldi şüphe ettiğim Amsterdam di oda 82. Dakikada şuan 16. Şut kaleyi bulan 9 gol 0 yaHayırlı olsun kardeşim 1.33 orandan yatarsın. Gecen 2 maç yazdım biri 3.5 oran biri 1.27, 1.27den yattı kupon. Aynı sen gibi sırf minimum çekim miktarına ulaşsın diye koymuştum 😄
1 şut daha cektiler kaleyi tutmadı 😂Bende 5 k olsun diye koydum amsterdam maçından 1 gol çıkar diye düşündüm ya diğerleri geldi şüphe ettiğim Amsterdam di oda 82. Dakikada şuan 16. Şut kaleyi bulan 9 gol 0 ya
Şut 17 gol 01 şut daha cektiler kaleyi tutmadı 😂
Sen söyle napalim 😂😂Hayırlı olsun kardeşim 1.33 orandan yatarsın. Gecen 2 maç yazdım biri 3.5 oran biri 1.27, 1.27den yattı kupon. Aynı sen gibi sırf minimum çekim miktarına ulaşsın diye koymuştum 😄
Aha attı lan fammdmMfmzcjHayırlı olsun kardeşim 1.33 orandan yatarsın. Gecen 2 maç yazdım biri 3.5 oran biri 1.27, 1.27den yattı kupon. Aynı sen gibi sırf minimum çekim miktarına ulaşsın diye koymuştum 😄
Şut 18 oldu Ajax fena baskı yapıyor atacak diye inanalım da atsın ya 😂
Tebrikler dost tek basina takip edip getirtdin@Fterim1905 @Mayko78 geldi kupon,😂😂
Tebrikler kral kazancın daim olsun geldiBende 5 k olsun diye koydum amsterdam maçından 1 gol çıkar diye düşündüm ya diğerleri geldi şüphe ettiğim Amsterdam di oda 82. Dakikada şuan 16. Şut kaleyi bulan 9 gol 0 ya
Ağa 5 dk da 4 şut çıktı ya topam 19 kaleyi bulan 10. Şutta attılarTebrikler dost tek basina takip edip getirtdin
Eyw reisTebrikler dost tek basina takip edip getirtdin
Eyw reisTebrikler kral kazancın daim olsun geldi