- 5,648
- 498
- 83
Kurudu
Al ahmet çok merak ettiğin kişi benim bu kişi benim gel beni Kanarya'da bulursun yaz internete Küçükçekmece Kanarya resmi yüklemiyor nedenTamam bende atım bekle tam 52 gece at
Orhan roll açıyorsun 3 kişiye 500 diyorsun burada milleti enayi yerine koyma adamlar 3 saat roll takip etti 500 u 300 e çektin yakıştı mı? Bi de gelmiş 300 ü beğenmiyorsan diyorsun yazık sanaKardeş 300 ü beğenmiyor san at vaşka arkadaşa
Kardeş at ibani geri atayım sana bana paranın lafını yapma ben dilenci miyim de böyle diyorsun. Yazdığın şeye karşılık bunu söyledim bukadar niye geriliyorsun.Kardeş 300 ü beğenmiyor san at vaşka arkadaşa
Hani goremedim seniAl ahmet çok merak ettiğin kişi benim bu kişi benim gel beni Kanarya'da bulursun yaz internete Küçükçekmece Kanarya resmi yüklemiyor neden
Ya isterse kendine atayim zaten o önemli degil. Zaten kendide diyor ya iyiligimizin dokunduğu adamdan vs diye. Madem aran benimle iyi o zaman neden bana laf vurarak yazarsın ki degil mi sana ne benim yatacagimdan kalkacagimdan yada olmayan bir şeyi adamla laf vurdun sus payını aldım vs demek yakışmıyor kendine. Onu secse ben mutlu olurdum ama kendi laf vurmayı seçti bende cevabını verdim. Neyse uzatmayacagimReisim herkes kendine göre haklı inan bana insanlar hatası yaratilmadi istemsizce ağızdan. Bazı şeyler çıkabiliyor bazı şeyleri maruz görmek gerek kimin kimden büyük yada küçük olduğunu kimse bilemez normalde böyle şeylerin yazilipda 2 taraflı kavga yada ağız dalaşı çıkmasından susmayı eylerim bana göre daha mantıklı geliyor ama siz 2 biz çoğu rolde hep kafa kafaya sıkı takipçisiniz bı anda düşman oldunuz ben bunu diyorum her 2 taraf içinde ya abi kim kazanmış kim kaybetmiş para önemsiz valla önemsiz cidden bak burda dostluk Baki kalır yoksa gerisi fasa fiso emin ol.
Muroo Gop a geldin mi hiçAl ahmet çok merak ettiğin kişi benim bu kişi benim gel beni Kanarya'da bulursun yaz internete Küçükçekmece Kanarya resmi yüklemiyor neden
Çok cezaevinde de çok vardı kardeşlerimiz Gaziosmanpaşa çocuklarMuroo Gop a geldin mi hiç
Roman mısın lan AhmetAl ben attım Muro abi