- 19,466
- 7,378
- 113
Atın hadiiiiui
Sen yavaş yavaş soyun kardomm 😂😂😂
Klasik İran ligi dünya'nın en iğrenç ligi ondan lose dedim ben temenni değildi yanlış anlaşılmasın istatistiklerde leştiGeçmiş olsun dost olmadı 🙏🥺
Kanka ben istastige bakmıyorum ya o çok yanıltır insanı, futbol birazda şans işi oynadığımız zaten şans oyunuKlasik İran ligi dünya'nın en iğrenç ligi ondan lose dedim ben temenni değildi yanlış anlaşılmasın istatistiklerde leşti
Şu maçı salda nude işini konuşalım nası yapıyozKanka ben istastige bakmıyorum ya o çok yanıltır insanı, futbol birazda şans işi oynadığımız zaten şans oyunu
Telegram yüklenmiyor kardo hata veriyor 😂😂😂Şu maçı salda nude işini konuşalım nası yapıyoz![]()
AynenBu komisyoncular gerizekalı değil istastige göre oynarsak bu oyunu herkes kazanır,, futbol istatistik oyunu olmaktan çoktan çıktı vesselam
Endonezya u20 maçı ilk yarı 0.5 üst diyorum hocaaamTelegram yüklenmiyor kardo hata veriyor 😂😂😂
Doğru bir dostum 🙏
Yüklendi telegram hemen geliyorum kardommEndonezya u20 maçı ilk yarı 0.5 üst diyorum hocaaam![]()
OlabilirEndonezya u20 maçı ilk yarı 0.5 üst diyorum hocaaam![]()
Dost bı sponsor olda dua edelim sana 😂😂Endonezya u20 maçı ilk yarı 0.5 üst diyorum hocaaam![]()
Şu an bitiğim kanka ama söz listenin başına yazıyorum seniDost bı sponsor olda dua edelim sana 😂😂