- 8,464
- 3,887
- 113
Katılım bitti mi ?Kendisi maçın heyecanı içerisinde dostum ben cevap verdim hayırdır sorun mu oldu,ki ilk kez görmen şaşırtıcı 🙄
Katılım bitti mi ?Kendisi maçın heyecanı içerisinde dostum ben cevap verdim hayırdır sorun mu oldu,ki ilk kez görmen şaşırtıcı 🙄
2 adımdır buradayız normal olarak bitmesi gerek arkadaşım ama konu sahibi bilirKatılım bitti mi ?
Ben az hava alicam ya 😡darlandim3.adim gelsin hizli onuda getirtelim
Tamam sağol iyi geceler2 adımdır buradayız normal olarak bitmesi gerek arkadaşım ama konu sahibi bilir
Al gel o ara 3.Adim gelirBen az hava alicam ya 😡darlandim
🙏🏻🥰Al gel o ara 3.Adim gelir
Adam. Cevap vermiyor bile boşver kanka2 adımdır buradayız normal olarak bitmesi gerek arkadaşım ama konu sahibi bilir
Ben 3 adımdır burdayım en çok ben takip ettim. 2 tane futbol oynadık geldi sıra baskette2 adımdır buradayız normal olarak bitmesi gerek arkadaşım ama konu sahibi bilir
Konudan konuya atlama laBen 3 adımdır burdayım en çok ben takip ettim. 2 tane futbol oynadık geldi sıra baskette
AlalaBen 3 adımdır burdayım en çok ben takip ettim. 2 tane futbol oynadık geldi sıra baskette
Haşim ben sana ne diyeyim şimdi zeisy şuna cevap verir misin sevgili Haşim dostumuza 😅😅😅Ben 3 adımdır burdayım en çok ben takip ettim. 2 tane futbol oynadık geldi sıra baskette
Ee sende Ahmet’in konudaydın 😂😂Konudan konuya atlama la![]()
Gerekli cevabi verdimHaşim ben sana ne diyeyim şimdi zeisy şuna cevap verir misin sevgili Haşim dostumuza 😅😅😅
Kanka futbolları beraber getirmedik mi 5.5 taç üstHaşim ben sana ne diyeyim şimdi zeisy şuna cevap verir misin sevgili Haşim dostumuza 😅😅😅
O konu bu konu değil, yanlış yerdesin canım 😅😅😅Ben 3 adımdır burdayım en çok ben takip ettim. 2 tane futbol oynadık geldi sıra baskette
Bitti geldim sen devam eden konudasınEe sende Ahmet’in konudaydın 😂😂
Bu adam başka oynamaz kimseye cevağ vermiyor hatta uyumuştır şimdiO konu bu konu değil, yanlış yerdesin canım 😅😅😅
Devreler yandı 😅😅Kanka futbolları beraber getirmedik mi 5.5 taç üst