- 17,381
- 10,166
- 113
Olsun en baştan beri takipteyim ben ilk adım mençistır yunaytuda bastık hatta 3.5 üstBitti geldim sen devam eden konudasın![]()
2. Adım Paris sen jermene 2.5 üst verdik 🥸
Olsun en baştan beri takipteyim ben ilk adım mençistır yunaytuda bastık hatta 3.5 üstBitti geldim sen devam eden konudasın![]()
Canı sağolsun be dostum, öyle olduğunu düşünmüyorum amaeBu adam başka oynamaz kimseye cevağ vermiyor hatta uyumuştır şimdi
Puahahah 😂😂Devreler yandı 😅😅
Lennn bildiğimi unuttum senin yüzünden 😅Olsun en baştan beri takipteyim ben ilk adım mençistır yunaytuda bastık hatta 3.5 üst
2. Adım Paris sen jermene 2.5 üst verdik 🥸
Mac bakıyordur gelir simdiCanı sağolsun be dostum, öyle olduğunu düşünmüyorum amae
Ben yatar bol şans sizeCanı sağolsun be dostum, öyle olduğunu düşünmüyorum amae
Aynen dostumMac bakıyordur gelir simdi
Puahahah şuraya goygoya giriyorum ciddiye alıyorlar ya 😂😂Lennn bildiğimi unuttum senin yüzünden 😅
İyi gecelerin olsun,sabah olmuş gerçiBen yatar bol şans size
Lütfen bizim konuda goy goy yasak Adminim modum neredesiniz 😅😅😅Puahahah şuraya goygoya giriyorum ciddiye alıyorlar ya 😂😂
Bak bak rahat rahat dostBakınıyom
Tamamdır dostum sakin acelesi yok uygun maç yoksa yarında olur,kaybetme yaniBakınıyom
Neyse 3. Adımı sayalım hadiLütfen bizim konuda goy goy yasak Adminim modum neredesiniz 😅😅😅
Sen geriden geliyorsun ama bak ödüller gönderildi konu kilit 😅😅Neyse 3. Adımı sayalım hadi
38 olmuş 6 sayı kalmış
Puahahha 😂😂😂Sen geriden geliyorsun ama bak ödüller gönderildi konu kilit 😅😅