- 47,881
- 52,504
- 113
Ozaman 65 kağıdı hazırla ama paralar buruşuk olmasın kalender olsun Bende kağıt para hastalığı varGSW maçı içerde bile. Ligin ilk maçı, Amerikan halkı show istiyor sayı istiyor![]()
Ozaman 65 kağıdı hazırla ama paralar buruşuk olmasın kalender olsun Bende kağıt para hastalığı varGSW maçı içerde bile. Ligin ilk maçı, Amerikan halkı show istiyor sayı istiyor![]()
Olum 3 senedir 20 atcan nerde bu bizm paraGırdın gıdıom
Trabzon ızın vermedı npaöOlum 3 senedir 20 atcan nerde bu bizm para
Parayi koklayip asilanlar varmis simdi isim verip rencide etmeyelimOzaman 65 kağıdı hazırla ama paralar buruşuk olmasın kalender olsun Bende kağıt para hastalığı var
Yarın iddiaya basıcağın parayı ver bana nasıl olsa sende kabullendin kazanamıyorsun hem benim gözüm açık gitmez hemde 3 senedir vermediğin parayı vermiş olursunTrabzon ızın vermedı npaö
🤔Yarın iddiaya basıcağın parayı ver bana nasıl olsa sende kabullendin kazanamıyorsun hem benim gözüm açık gitmez hemde 3 senedir vermediğin parayı vermiş olursun
MantıklıYarın iddiaya basıcağın parayı ver bana nasıl olsa sende kabullendin kazanamıyorsun hem benim gözüm açık gitmez hemde 3 senedir vermediğin parayı vermiş olursun
Kotu kacti be uzuldumSon 1.15 sayı atamadılar
Yani sonuç atıyon muMantıklı
🤣🤣Yani sonuç atıyon mu
Yanlız çeyrek altında altı olduFlamengo macinda fevrede dep yener 10 orandi suan once 5 sayiyla
18 cikmis bunlsr belli olmaz kalan 3 dkda 25 atarlarYanlız çeyrek altında altı oldu
Flamengo manyak 3lükçü takım normalde.Nasıl böyle kısır geçti anlam veremedim18 cikmis bunlsr belli olmaz kalan 3 dkda 25 atarlar