- 5,015
- 2,528
- 113
Asyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon 
Bol şans dostAsyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
Bol şanslar 👍👍Asyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
Bol sans o ozelden olan kisiler takip edenler mi okacak baskan 😞😊Asyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
Hadi bakam bol sansAsyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
500 mesja ulaşmak için çok iyi konu bol şansAsyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
bol şansAsyadan 200 çekim yaptım 100'ünü Pin'e attım. Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 20 tl çekiliş olur. 2 3 arkadaşa da özelden yazarım şans parası yollarım elimden geldiğince. Birazdan geliyor kupon![]()
Niye dillendiriyorsun ki500 mesja ulaşmak için çok iyi konu bol şans
Kasa kasa benceKasa kasa mı gideyim böleyim mi
Sans yanında olduğunu düşünüyorsan kasaKasa kasa mı gideyim böleyim mi
3 adımda bitir dost 😄Kasa kasa mı gideyim böleyim mi
Dostum o arkadaş sizin 50 yi attı miKasa kasa baskan
keyfine göre kankaKasa kasa mı gideyim böleyim mi