- 19,248
- 20,828
- 113
15i maaş günü tabi ondan dedim 😆Ondan mı diyordun 15 inde zenginim diye![]()
15i maaş günü tabi ondan dedim 😆Ondan mı diyordun 15 inde zenginim diye![]()
Allah yardımcın olsun inşallah çalışmanın her sektörü aynıdır emekçi insandan ezilirsin bir sekildeBunun acısını alırlar abi yazın anamızı bellerler şimdi yeniyiz diye gel gel yapıyorlar garibanın yüzü güler mi bu dünyada yapacak birşey yok
Bol şanslar maaşı slota yatırma 29 gün aç kalırsın sonra15i maaş günü tabi ondan dedim 😆
Bunu bı not alalım bir yere15i maaş günü tabi ondan dedim 😆
Asla işe girdiğim günden beri yaşamak için yapmadığım şey kalmadı tek spinde 100 bin aldığımız günlere benzemiyormuş o işlerBol şanslar maaşı slota yatırma 29 gün aç kalırsın sonra![]()
Hepimiz geçiyoruz sırayla bu yollardan zirveyide goruyoruz dibinde önemli olan iki rutbedede aynı kalabilmek para gelir gider bugüne kadar değişmedi bundan sonrada değişmeyecek kimsede kalmayacak paraAsla işe girdiğim günden beri yaşamak için yapmadığım şey kalmadı tek spinde 100 bin aldığımız günlere benzemiyormuş o işler
Aynen öyle doğru dedin abi ama bu çalışıp emek verip tekrar kumara verilen para insanı bitirir ne o işte çalışabilirsin nede sağlam kalabilirsin ben bütün oyunları geçen sene 200₺ bir siteden koddan çekerek oynamıştım tam 1 sene cepten para vermedim abartısız milyon yemişimdir ama günün sonunda yine çalışmaya başladık Allah büyüktürHepimiz geçiyoruz sırayla bu yollardan zirveyide goruyoruz dibinde önemli olan iki rutbedede aynı kalabilmek para gelir gider bugüne kadar değişmedi bundan sonrada değişmeyecek kimsede kalmayacak para![]()
O sanstan bana da lazım bu aralar çalışırken çok problem olmuyordu da 2 aydır çalışmıyorum o çok zorladı yoksa hamd olsun mesleğiniz iyi maaşınız iyi geçinip gidiyoruz ama bazen istediğin gibi olmuyor malesefAynen öyle doğru dedin abi ama bu çalışıp emek verip tekrar kumara verilen para insanı bitirir ne o işte çalışabilirsin nede sağlam kalabilirsin ben bütün oyunları geçen sene 200₺ bir siteden koddan çekerek oynamıştım tam 1 sene cepten para vermedim abartısız milyon yemişimdir ama günün sonunda yine çalışmaya başladık Allah büyüktür
O günler geride kaldı abi artık kumardan kazanmak imkansız o gün 200 çekmiştim bir sirede 2 yaptım çektim ertesi gün 2-20 olmuştu ertesi gün 150 bine çıktım düştüm sonra bi 100 koydum 2 ay sonra yine aynı parayla 40-50 civarlarında çekimler olmuştu taa yılbaşına kadar böyle devam ettim yılbaşında en son 150 bin çektim peşine bide 40 bin ondan sonra oyunları tamamen kapattılar ne atsam yedi slottan bu saatten sonra kimse ihya olmazO sanstan bana da lazım bu aralar çalışırken çok problem olmuyordu da 2 aydır çalışmıyorum o çok zorladı yoksa hamd olsun mesleğiniz iyi maaşınız iyi geçinip gidiyoruz ama bazen istediğin gibi olmuyor malesef
Slot pişmanlıktır netO günler geride kaldı abi artık kumardan kazanmak imkansız o gün 200 çekmiştim bir sirede 2 yaptım çektim ertesi gün 2-20 olmuştu ertesi gün 150 bine çıktım düştüm sonra bi 100 koydum 2 ay sonra yine aynı parayla 40-50 civarlarında çekimler olmuştu taa yılbaşına kadar böyle devam ettim yılbaşında en son 150 bin çektim peşine bide 40 bin ondan sonra oyunları tamamen kapattılar ne atsam yedi slottan bu saatten sonra kimse ihya olmaz
sabahlara dayanamam osman banada biraz ossmannn hdjsndn20 li rulo tuvalet kağıdı
Yoksa artık slotlara fısıldama yapamıyormusunO günler geride kaldı abi artık kumardan kazanmak imkansız o gün 200 çekmiştim bir sirede 2 yaptım çektim ertesi gün 2-20 olmuştu ertesi gün 150 bine çıktım düştüm sonra bi 100 koydum 2 ay sonra yine aynı parayla 40-50 civarlarında çekimler olmuştu taa yılbaşına kadar böyle devam ettim yılbaşında en son 150 bin çektim peşine bide 40 bin ondan sonra oyunları tamamen kapattılar ne atsam yedi slottan bu saatten sonra kimse ihya olmaz