Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Osman1331 / Sonunda Geldi Laa

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Bunun acısını alırlar abi yazın anamızı bellerler şimdi yeniyiz diye gel gel yapıyorlar garibanın yüzü güler mi bu dünyada yapacak birşey yok
Allah yardımcın olsun inşallah çalışmanın her sektörü aynıdır emekçi insandan ezilirsin bir sekilde

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Asla işe girdiğim günden beri yaşamak için yapmadığım şey kalmadı tek spinde 100 bin aldığımız günlere benzemiyormuş o işler
Hepimiz geçiyoruz sırayla bu yollardan zirveyide goruyoruz dibinde önemli olan iki rutbedede aynı kalabilmek para gelir gider bugüne kadar değişmedi bundan sonrada değişmeyecek kimsede kalmayacak para :)

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113
Hepimiz geçiyoruz sırayla bu yollardan zirveyide goruyoruz dibinde önemli olan iki rutbedede aynı kalabilmek para gelir gider bugüne kadar değişmedi bundan sonrada değişmeyecek kimsede kalmayacak para :)
Aynen öyle doğru dedin abi ama bu çalışıp emek verip tekrar kumara verilen para insanı bitirir ne o işte çalışabilirsin nede sağlam kalabilirsin ben bütün oyunları geçen sene 200₺ bir siteden koddan çekerek oynamıştım tam 1 sene cepten para vermedim abartısız milyon yemişimdir ama günün sonunda yine çalışmaya başladık Allah büyüktür

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Aynen öyle doğru dedin abi ama bu çalışıp emek verip tekrar kumara verilen para insanı bitirir ne o işte çalışabilirsin nede sağlam kalabilirsin ben bütün oyunları geçen sene 200₺ bir siteden koddan çekerek oynamıştım tam 1 sene cepten para vermedim abartısız milyon yemişimdir ama günün sonunda yine çalışmaya başladık Allah büyüktür
O sanstan bana da lazım bu aralar çalışırken çok problem olmuyordu da 2 aydır çalışmıyorum o çok zorladı yoksa hamd olsun mesleğiniz iyi maaşınız iyi geçinip gidiyoruz ama bazen istediğin gibi olmuyor malesef

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113
O sanstan bana da lazım bu aralar çalışırken çok problem olmuyordu da 2 aydır çalışmıyorum o çok zorladı yoksa hamd olsun mesleğiniz iyi maaşınız iyi geçinip gidiyoruz ama bazen istediğin gibi olmuyor malesef
O günler geride kaldı abi artık kumardan kazanmak imkansız o gün 200 çekmiştim bir sirede 2 yaptım çektim ertesi gün 2-20 olmuştu ertesi gün 150 bine çıktım düştüm sonra bi 100 koydum 2 ay sonra yine aynı parayla 40-50 civarlarında çekimler olmuştu taa yılbaşına kadar böyle devam ettim yılbaşında en son 150 bin çektim peşine bide 40 bin ondan sonra oyunları tamamen kapattılar ne atsam yedi slottan bu saatten sonra kimse ihya olmaz

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
447
83
O günler geride kaldı abi artık kumardan kazanmak imkansız o gün 200 çekmiştim bir sirede 2 yaptım çektim ertesi gün 2-20 olmuştu ertesi gün 150 bine çıktım düştüm sonra bi 100 koydum 2 ay sonra yine aynı parayla 40-50 civarlarında çekimler olmuştu taa yılbaşına kadar böyle devam ettim yılbaşında en son 150 bin çektim peşine bide 40 bin ondan sonra oyunları tamamen kapattılar ne atsam yedi slottan bu saatten sonra kimse ihya olmaz
Slot pişmanlıktır net

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,064
18,092
113
Yoksa artık slotlara fısıldama yapamıyormusun:)