- 3,885
- 1,746
- 113
SağolGeçmiş olsun
Abi uyucam tamam kesin geldi diye dayanamadım maçı izledim yok böyle bir cenabetlikHarbiden son çeyrek 1 faul olmuş ayıbında ayıbı
kanka işin kötü tarafı maçta 116-117 falan bitmiş avrupa basketi olsa bu kadar yakın skora min son dakika 5 faul olurdu. Nba olunca olmuyor demek kiAbi uyucam tamam kesin geldi diye dayanamadım maçı izledim yok böyle bir cenabetlik
Knk 12 dk da 1 tane faul bide basketbol ya ssuejwli temas oyunukanka işin kötü tarafı maçta 116-117 falan bitmiş avrupa basketi olsa bu kadar yakın skora min son dakika 5 faul olurdu. Nba olunca olmuyor demek ki
aga nba alt-üst harici bir şey oynanmaz valla şu işe bakKnk 12 dk da 1 tane faul bide basketbol ya ssuejwli temas oyunu
Bir kere kuran çarpsın 4 lu kombine bütün maçları sallicam genellikle alt oynucam yok abi üst gelmiyor şerefimle alt oynarım yatsın daha iyi üst ust diye diye babamız ağladıaga nba alt-üst harici bir şey oynanmaz valla şu işe bak
kanka zaten 3. per ne olacağı belli oluyor zaten nba de son per ekstra sayı attıklarına daha şahit olmadım. Olan sayılar hep ilk 3 periyotta oluyorBir kere kuran çarpsın 4 lu kombine bütün maçları sallicam genellikle alt oynucam yok abi üst gelmiyor şerefimle alt oynarım yatsın daha iyi üst ust diye diye babamız ağladı