- 9,390
- 3,480
- 113
Bende inceledim verdim knk sorun yok yeterki kazanalım bol şana 😍Alacam knkm tek isteğim sağlam düşündüğünüz verin r2 bol sanss
Bende inceledim verdim knk sorun yok yeterki kazanalım bol şana 😍Alacam knkm tek isteğim sağlam düşündüğünüz verin r2 bol sanss
Bol sans bu çok rahat gelicek bnce param olsa başardım bnde hatta en üst baremden basardim
Nerden kazandın la hangi rollRollen kazandıgımı bnde 55.5 a gomdum
Hadi bol sans sana da dostRollen kazandıgımı bnde 55.5 a gomdum
Bol şanslar dost
Dedede salo kazandıyaNerden kazandın la hangi roll
Kural çiğnedi ama destek bişi demedi saolsun 😁 kasa bölmek yasak demisdiDedede salo kazandıya
Lımıt vardı alırken etıket atmasa derdıde ondan bnceKural çiğnedi ama destek bişi demedi saolsun 😁 kasa bölmek yasak demisdi
Hacı sıkıntı ya. Geçen maçı görmedin mi? Embiid ve Paul George yok. Toronto zaten leş. Maxey atmazsa phila'nin iş sıkıntı karşıda da sayı atacak barnes var eli düzgünBol sans bu çok rahat gelicek bnce param olsa başardım bnde hatta en üst baremden basardim
Bnde basdim valla hemde 56.5 üst dedim.evde maxey hariç adam yok o atamazsa patlarizBol sans bu çok rahat gelicek bnce param olsa başardım bnde hatta en üst baremden basardim
Oda ilk maç kötüydü 38 barem açılmıştı istatistik olarak 20 falan bitirdi geçen sene iyiydi oHacı sıkıntı ya. Geçen maçı görmedin mi? Embiid ve Paul George yok. Toronto zaten leş. Maxey atmazsa phila'nin iş sıkıntı karşıda da sayı atacak barnes var eli düzgün
Umarım ben yanilirim ama NBA iyi takip ettiğim için konuşuyorumOda ilk maç kötüydü 38 barem açılmıştı istatistik olarak 20 falan bitirdi geçen sene iyiydi o