- 70,363
- 37,042
- 113
Seni benden önce sıraya alırsa Forum ayağa Kaldırırım ben senden önce yazdım😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣Üyeliğim var da sıraya nerden giriyo reis sizemi DM atalım 👑
Seni benden önce sıraya alırsa Forum ayağa Kaldırırım ben senden önce yazdım😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣Üyeliğim var da sıraya nerden giriyo reis sizemi DM atalım 👑
Sana kim bilir forumda 10.000 kişi mesaj atmıştı bize gelene kadar bir sene geçerDM atmanız gerekiyor konuların içinde takip edemeyebiliyoruz.
Tab2 siz isteyin 👑DM atmanız gerekiyor konuların içinde takip edemeyebiliyoruz.
Ahahhaha 🤣Seni benden önce sıraya alırsa Forum ayağa Kaldırırım ben senden önce yazdım😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣
Desteği de güldürdük en sonunda eklemezse şimdiAhahhaha 🤣
Bana dm atar mısın Ben kimseye Değme atmıyorum🤣DM atmanız gerekiyor konuların içinde takip edemeyebiliyoruz.
Yarın ekletecekAhahhaha 🤣
Bol şans diliyorum dostum
Dm attık bakalım döner misinizDM atmanız gerekiyor konuların içinde takip edemeyebiliyoruz.
Sanami 😁Yarın ekletecek
10+ dm var şu an ilerleyen saatlerde bakacağız. Bir üye sadece konu açmadı bugün için başka rolling etkinliğimiz olmayacak. Yarın devam edeceğiz yazanları listeye alıyoruz.Dm attık bakalım döner misiniz
Tamamdır reis eyv10+ dm var şu an ilerleyen saatlerde bakacağız. Bir üye sadece konu açmadı bugün için başka rolling etkinliğimiz olmayacak. Yarın devam edeceğiz yazanları listeye alıyoruz.