Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 | Doğum Günü Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
vay işçiler bayramı yoksa İşciErhan
Kendimizi isimize adadik artik dost uzun bir sure yokum forum duzelirse sacma sapan konular açılmazsa bir kupon attığımızda 50 tane dm gelmezse belki bir gün geri gelirim Allah a emanet ol dikkat et kendine dost hoscakal

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,393
17,019
113
Kendimizi isimize adadik artik dost uzun bir sure yokum forum duzelirse sacma sapan konular açılmazsa bir kupon attığımızda 50 tane dm gelmezse belki bir gün geri gelirim Allah a emanet ol dikkat et kendine dost hoscakal
Vay be ban açılmış ve hala banlanmamış

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
Bugün ve yarın ful rolling açmayı düşünüyorum bu konu altında devam edecem, sitelerin eklemelerine göre normalde doğum günüm yarın bakalım okadar yatırımlar var neler verecek siteler herkese iyi forumlar bol sanslarrr dilerim
erhan2121 senmisin kıral

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
Vay be ban açılmış ve hala banlanmamış
Ban yemedim ki acilsin dost yaz geldi kış olsun kupcu dükkanına geri döneriz yalvarırım sende bir 80k daha kazan kısa kadar Allah a emanet dost

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
Erhan hoşgeldin dostum naber iyimisin

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
Erhan bı dm ye bakabilirmisin sana zahmet dost
Dm ye bakmaya gerek yok sana cekilis çıkmıştı galiba onu sana vermemiştim ayin 1 doğum gunum o zaman atarim sana vallahi bu forumda kimseye para vermicem diye söz verdim kendime de senin hakkın ama foruma pek girmiyorum ayin 1 i ölmezsek emanetini takdim ederim Allah a emanetb

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,740
35,406
113
Haklısın erhanım dikkat et kendine ay sonu belki bizde ipi göğüsleriz.

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
5,728
113
Dm ye bakmaya gerek yok sana cekilis çıkmıştı galiba onu sana vermemiştim ayin 1 doğum gunum o zaman atarim sana vallahi bu forumda kimseye para vermicem diye söz verdim kendime de senin hakkın ama foruma pek girmiyorum ayin 1 i ölmezsek emanetini takdim ederim Allah a emanetb
çekilişin ciktigi diğer gün yollarım demistin önemli olan söz vermemek sıkıntı değil kral olur

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,819
20,153
113
Yaşlar kaç

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
@osmanarslan72 son durum nedir dost varmi 1 gün oncesi ekleyen siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...