- 23,153
- 7,840
- 113
Bende rasgele atıyorum bakma bildiğimden değil knkBu maçları bulamıyorum ben ya
Bende rasgele atıyorum bakma bildiğimden değil knkBu maçları bulamıyorum ben ya
Hoş geldin malboracımYok be tam tersi psikolojimiz bozuldu 🤣
Canlılık bişey yok ki kural Min maks 20k boşuna bekleme canlıyıBiliyorum kral bakalım nasıl olacak işin garip yanı canlı destek hep dolu ya
Hoşbulduk kaçak çayHoş geldin malboracım
Bende öyle biliyorum da yinede sorayım dedim kralCanlılık bişey yok ki kural Min maks 20k boşuna bekleme canlıyı
Bol şans dost ins ulaşırsın hedefeAlfadan cekecem parayı yatırım bonusu çevirimsiz bildiğiniz varsa ordan devam edelim iki kupon yapıp dağıtım yapalım
Avustralya ya alt oynamak zaten delilik dost bunlar 3 dakikada 4 gol atiyoBende rasgele atıyorum bakma bildiğimden değil knk
Rokete at %100 al 5 kat ana para kolayAlfadan cekecem parayı yatırım bonusu çevirimsiz bildiğiniz varsa ordan devam edelim iki kupon yapıp dağıtım yapalım
Hiç maç yok bültende. Baskette 1-2 maç var o kadarBende rasgele atıyorum bakma bildiğimden değil knk
Tamam kral çekim gelsin ordan devam edelimRokete at %100 al 5 kat ana para kolay
MakulRokete at %100 al 5 kat ana para kolay
Baskette benlik tam su karılar varya 🤣🤣 altt oh misHiç maç yok bültende. Baskette 1-2 maç var o kadar
Onu gözden çıkardım zaten kral ben boşver rokete atacam su kupon gelsinGitti kupon
Roketin freebet için maç yokki adam akıllı bulurum diyosan alOnu gözden çıkardım zaten kral ben boşver rokete atacam su kupon gelsin
Minimum 20 k çekimiyin mi knk çekebilirmisinkiOnu gözden çıkardım zaten kral ben boşver rokete atacam su kupon gelsin
Hala gelmedi mi son 1dk kalmistiOnu gözden çıkardım zaten kral ben boşver rokete atacam su kupon gelsin
Başka yerden devam kral orasi patladiMinimum 20 k çekimiyin mi knk çekebilirmisinki
Şimdi geldiHala gelmedi mi son 1dk kalmisti