- 89,007
- 17,803
- 113
Bence de fazla zorlamadan@osmanarslan72 2/2✅ bence bir adım daha yap bitir bu işi tebrikler
Bence de fazla zorlamadan@osmanarslan72 2/2✅ bence bir adım daha yap bitir bu işi tebrikler
👍🏾@osmanarslan72 2/2✅ bence bir adım daha yap bitir bu işi tebrikler
Bence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye@osmanarslan72 2/2✅ bence bir adım daha yap bitir bu işi tebrikler
Valla sen bilirsinBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
Aynen doğru karar tebrikler dostBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
O sa olurBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
Dandik dundik maçlar var takımları ilk defa görüyorum valla yine iki tane iyi yaptınBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
@GOKAYBET yaz oraya osmanarslan yeşillendiBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
mantıkılBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
helal olsunnBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
Güzel ilerledi@GOKAYBET yaz oraya osmanarslan yeşillendi![]()
Tebrikler dost daim olsunBence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
Tadında bıraktı en önemlisi oGüzel ilerledi
ÖyleTadında bıraktı en önemlisi o![]()
Buradayim@GOKAYBET ne dersin
Bitsin mi devam miBuradayim