- 25,694
- 6,709
- 113
Herkes sizi bekliyor 😁😁@GOKAYBET ne dersin
Herkes sizi bekliyor 😁😁@GOKAYBET ne dersin
.Bence hiç o topa girmiyeyim maçlara baktım hepsi sakat kral 2 k 4 kişi 500 dagitalim hiç kestiremiyorum maçları ne olacak diye
4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda varBuradayim
Seninde emeğine sağlık4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
Dusuncene sağlık dost daim olsun4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
Senin emeğine sağlık gokaybetin kesesine bereket4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
Güzel düşündün ya bravo konuyu takipleyenlerden 4 kişiye ulaş emeğine sağlık ✅✅ @osmanarslan72 🏆4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
kesene bereket Osman4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
Kesene bereketGüzel düşündün ya bravo konuyu takipleyenlerden 4 kişiye ulaş emeğine sağlık ✅✅ @osmanarslan72 🏆
Sayende oldu zaten teşekkürlerGüzel düşündün ya bravo konuyu takipleyenlerden 4 kişiye ulaş emeğine sağlık ✅✅ @osmanarslan72 🏆
@osmanarslan72 ulastigin kişileri dmden bana yazarsın akşam başkalarına da verebilmek adına.Güzel düşündün ya bravo konuyu takipleyenlerden 4 kişiye ulaş emeğine sağlık ✅✅ @osmanarslan72 🏆
Güzel düşünce teşekkürler eline sağlık4 k çekim vereyim 2 dagitiriz 4 kişi 500 maçlar sakat emeğe yazık olmasın bu kadar kişi burda var
Sebep olduğun için teşekkürler dost@osmanarslan72 ulastigin kişileri dmden bana yazarsın akşam başkalarına da verebilmek adına.