- 21,449
- 3,393
- 113
Kesene bereket dostÇekim verildi bı kişiye ulaşacam oda rol açacak miktar çok yüksek değil ilerliyen saatlerde yenisini yaparım maç yakalarsam @Daimon kilit reis herkesin eline sağlık
Kesene bereket dostÇekim verildi bı kişiye ulaşacam oda rol açacak miktar çok yüksek değil ilerliyen saatlerde yenisini yaparım maç yakalarsam @Daimon kilit reis herkesin eline sağlık
Kesen dolu olsunÇekim verildi bı kişiye ulaşacam oda rol açacak miktar çok yüksek değil ilerliyen saatlerde yenisini yaparım maç yakalarsam @Daimon kilit reis herkesin eline sağlık
Burdan kim oldugunu soylucenmu reisÇekim verildi bı kişiye ulaşacam oda rol açacak miktar çok yüksek değil ilerliyen saatlerde yenisini yaparım maç yakalarsam @Daimon kilit reis herkesin eline sağlık
Zaten rol açacak ozaman görürsunuzBurdan kim oldugunu soylucenmu reis
Işin rast gitsin OsmanZaten rol açacak ozaman görürsunuz
Hadi @Muroo1988 o kadar futbol biliyom dedin goster hunerleriniZaten rol açacak ozaman görürsunuz
DmIşin rast gitsin Osman
Muro sensin herhalde rol acarsan bildirde takip edelim dersteyim gorememIşin rast gitsin Osman
Eyvallah Osman'ım Vallahi tahmin etmiyordum biliyor musun dedim başkasını açtırırsın
Hadi la bol şans yaparsın senEyvallah Osman'ım Vallahi tahmin etmiyordum biliyor musun dedim başkasını açtırırsın
Bakalım maçlar bir başlasınHadi la bol şans yaparsın sen![]()
Bol şanslar geldi mi