- 23,144
- 7,822
- 113
Bol sans dostÇok saçma bir maç 3. Çeyrek oynadım ev favori olmasına rağmen fark yedi şimdide sadece kayıp bonusu ile şöyle birşey oynadım oranı çok düştü bu oynadigimin gelirse bı adıma daha bitiririzEkli dosyayı görüntüle 710144
Bol şansÇok saçma bir maç 3. Çeyrek oynadım ev favori olmasına rağmen fark yedi şimdide sadece kayıp bonusu ile şöyle birşey oynadım oranı çok düştü bu oynadigimin gelirse bı adıma daha bitiririzEkli dosyayı görüntüle 710144
Bol bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏🤗Çok saçma bir maç 3. Çeyrek oynadım ev favori olmasına rağmen fark yedi şimdide sadece kayıp bonusu ile şöyle birşey oynadım oranı çok düştü bu oynadigimin gelirse bı adıma daha bitiririzEkli dosyayı görüntüle 710144
Bol şans da sen bir adim daha gitme kayıp bonusu ile çekim sınırı vardır 20 katıdır o daÇok saçma bir maç 3. Çeyrek oynadım ev favori olmasına rağmen fark yedi şimdide sadece kayıp bonusu ile şöyle birşey oynadım oranı çok düştü bu oynadigimin gelirse bı adıma daha bitiririzEkli dosyayı görüntüle 710144
Her sitede yok kiBol şans da sen bir adim daha gitme kayıp bonusu ile çekim sınırı vardır 20 katıdır o da