- 1,601
- 691
- 113
Niye uzatiyosun dost , bi mac verdin ev 22 atara bas dedin per bile 22 olmadi he de gec 🤣Ondan kasan 0 demekki kardeşim bizi seyretmeye devam et o zaman en son ne zaman başarılı roll yaptın
Niye uzatiyosun dost , bi mac verdin ev 22 atara bas dedin per bile 22 olmadi he de gec 🤣Ondan kasan 0 demekki kardeşim bizi seyretmeye devam et o zaman en son ne zaman başarılı roll yaptın
Salla cebe ihtiyaç varsaÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
TebriklerÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
Kesene bereket dostumÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
Tebrikler dostÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
tebriklerÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
Sen uzatıyon neyse bir şey demiyorum artık bak işineNiye uzatiyosun dost , bi mac verdin ev 22 atara bas dedin per bile 22 olmadi he de gec 🤣
TebriklerÇekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik
Teşekkürler kralTebrikler
Günaydın dostTebrikler
Günaydın abim nasilsinGünaydın dost
Çok şükür yeni kalktım bende geç nobetdeydimGünaydın abim nasilsin
Kazancın daim olsun reis 🔐Çekim veriyorum bı kisiye rolling bakiyesi atıyorum @Daimon kilitt paraya ihtiyacım var bu rol yeter şimdilik