- 16,659
- 14,382
- 113
Erhan boş konuşmaMülayimin konuda bi kaç kişi var ne zman baksam her konudalar dedin dost bugün maşallah bugün sende her yerdesin parasızlık iste ne yapacan kanka puahah
Erhan boş konuşmaMülayimin konuda bi kaç kişi var ne zman baksam her konudalar dedin dost bugün maşallah bugün sende her yerdesin parasızlık iste ne yapacan kanka puahah
Sen kimsin kardeşim ben seni alıntıladımmı ne ayaksınMülayimin konuda bi kaç kişi var ne zman baksam her konudalar dedin dost bugün maşallah bugün sende her yerdesin parasızlık iste ne yapacan kanka puahah
La bende espri yaptım bende bazen sikistigimda mecbur rol takip ediyorum sen gündüz dedin dogruda dedin aslında bi kaç kişi yüzünden rol bile takip edilmiyor artik ben anlarsın diye yazdım da belli ki sen beni yanlış anladınSen kimsin kardeşim ben seni alıntıladımmı ne ayaksın
Kanka böyle şeylerin şakası olurmu sence yaptığın doğrumu yani bide alıntı yapıyorsun yani biz kimseyi alıntılamadık yakışmıyor dostLa bende espri yaptım bende bazen sikistigimda mecbur rol takip ediyorum sen gündüz dedin dogruda dedin aslında bi kaç kişi yüzünden rol bile takip edilmiyor artik ben anlarsın diye yazdım da belli ki sen beni yanlış anladın
Tm dost kusura bakma zaten forum da kim neyin nesi herkes az çok biliyor ben yanlış kelimeler kullandım maksadımı snaa açıklayamadim kusura bakmaKanka böyle şeylerin şakası olurmu sence yaptığın doğrumu yani bide alıntı yapıyorsun yani biz kimseyi alıntılamadık yakışmıyor dost
Sıkıntı yok dost para bu bugün var yarın yok çok değerli bizde neyin ne olduğunu biliyoruz yıllardır burdayız ne muhabbetler yaşadık ne paralar dağıttık ama şimdi kötü düştük bazı insanların yaptığı gerçekten hoş olmuyorTm dost kusura bakma zaten forum da kim neyin nesi herkes az çok biliyor ben yanlış kelimeler kullandım maksadımı snaa açıklayamadim kusura bakma
Eyv baştacisin kralBol şans baba
Tartışmanın lüzumu yok kalp kırmayalim gerek yok kapatalim konuyu herkese iyi forumlar bol sanslarSıkıntı yok dost para bu bugün var yarın yok çok değerli bizde neyin ne olduğunu biliyoruz yıllardır burdayız ne muhabbetler yaşadık ne paralar dağıttık ama şimdi kötü düştük bazı insanların yaptığı gerçekten hoş olmuyor
bol şans sike olmasa bunlar yine 25 görmezKusura bakmayın evde biraz isim vardı devam edelim 2. Adım Ekli dosyayı görüntüle 822095
Dun ku dostun konusundan sonra benim forumdan artik hayir gelmicegini anladim mulayim gibi bi kaç arkadaş sayesinde forumdan uzaklaşmiyoruz Allah tan bi kaç adam gibi insan varda daha hala burda vakit geçiriyoruzSıkıntı yok dost para bu bugün var yarın yok çok değerli bizde neyin ne olduğunu biliyoruz yıllardır burdayız ne muhabbetler yaşadık ne paralar dağıttık ama şimdi kötü düştük bazı insanların yaptığı gerçekten hoş olmuyor
Bol sans dostKusura bakmayın evde biraz isim vardı devam edelim 2. Adım Ekli dosyayı görüntüle 822095