- 110,897
- 62,456
- 113
Tbrkler bugün şansın yerindrÇekim veriyorum
Tbrkler bugün şansın yerindrÇekim veriyorum
Kesene bereket tebriklerÇekim verildi iki kişiye ulaşılacak @Daimon rol açıp açmamak onlara kalmış yeni rolling açacam bu sefer 4 kişiye ödül çekim gelince
tebrikler kesene bereketÇekim verildi iki kişiye ulaşılacak @Daimon rol açıp açmamak onlara kalmış yeni rolling açacam bu sefer 4 kişiye ödül çekim gelince
Vallaha öyle dost dün gece maaş yattı 5 k gitti onun peşine tüm maaş gitti cepten kuruş yok ilk oynadığın giderse cidden salacaksınSans boyle bisey dun ne oynasam geldi dk 89 da gol oynuyorum oluyo, bugun de 5 dk 9 sayi lazim olmuyo. Sans varken devam edicen baktin 1 2 kupon tekledin hemen salcan
Tebrikler kesene bereket dostÇekim verildi iki kişiye ulaşılacak @Daimon rol açıp açmamak onlara kalmış yeni rolling açacam bu sefer 4 kişiye ödül çekim gelince
Haydi berekettÇekim verildi iki kişiye ulaşılacak @Daimon rol açıp açmamak onlara kalmış yeni rolling açacam bu sefer 4 kişiye ödül çekim gelince
Tebrikler kesene bereketÇekim verildi iki kişiye ulaşılacak @Daimon rol açıp açmamak onlara kalmış yeni rolling açacam bu sefer 4 kişiye ödül çekim gelince
Sal gelsin kesene bereket cano bol şansın olsun uyumaya gidiyorum varmıyız dost
Ben yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparımSal gelsin kesene bereket cano bol şansın olsun uyumaya gidiyorum varmıyız dost
Tamam can kesene bereketBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Hadi hayırlı kazançlar hak edene Ulaş dostBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Tebrikler dost gelir inşa hemenBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Ulastinmi sen dost kişilere boşuna beklemeyelim zaten iki kişi degilmiBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Haftasonu bultenine ayir. Kazanmiskem devam etme bence. Ben o hataya dusuyorum kazandigimiz da gidiyorBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Ulastinmi sen dost kişilere boşuna beklemeyelim zaten iki kişi degilmi
Ulaşıcam dedi ulasır cekim gelinceBen yazarım kral hakedene para daha gelmedi oynamam zaten artık uyurum bende geç gelirse yazdıklarım atar onlara ödeme yaparım
Rol açtırma şartı olsun la benceUlaşıcam dedi ulasır cekim gelince
Konu sahibi ac derse acılır dost karar onun para onun 😊😊Rol açtırma şartı olsun la bence
Kendileri bilir yazdı dost o yüzden no problemKonu sahibi ac derse acılır dost karar onun para onun 😊😊