- 9,041
- 5,784
- 113
Ben şimdi fulminenseye bir gol attırıp geliyorumDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 142109
Ben şimdi fulminenseye bir gol attırıp geliyorumDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
10 kişi 40 da yapsa malesef katılamıyorsun dost . Forum kurallarını oku lütfenBol şans kardeşim şanslı hangimiz bilelim 40 TL vereceglne 10 TL ver 4 kişi yap şunu
😂😂 hangi oyuncu kardeşim 😂😂@osmankozan cok guzel bir oyuncu girdi gol bulabilir bizimkiler
Bol şans reisDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
Fulminense yenecekDostlar son maça kaldım fluminense Kaybetmez ise Dm den bir arkadaşa 40 TL yollarim herkese bol şanslar
😂😂 hangi oyuncu kardeşim 😂😂
Kesene bereket bize denk gelmez herkese bol şansBeyler kimse gönül koymasın aldığım eti butunu kurutmuyor maksat ölü toprağı üstümüzden atalım Dm den bir arkadaşta seçim atacağım ins kasamizin patlamadi bir gün çok kişiye çekiliş yaparız
Dost keske belirtmeseysin kaç kişiye ne vereceğini . Umarım düzgün biri alırBeyler kimse gönül koymasın aldığım eti butunu kurutmuyor maksat ölü toprağı üstümüzden atalım Dm den bir arkadaşta seçim atacağım ins kasamizin patlamadi bir gün çok kişiye çekiliş yaparız