Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Outlet.com Sitesi Güvenilir Mi

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Sıfır zaten garantili ürünler ama teşhir ürünleri emin olabilirsin ben öyle düşünüyorum yoksa kimse 50 lik mali 30 ay vermez birde şöyle düşün. Bunlar beyaz eşya peynir ekmek gibi satılır iyi araştır
Mağazalarda gidip kapağını açıp kontrol ettiğin ürün bunlar
Kışta olsak gene bir nebze mantığını anlarım ama Nisan ayından sonra buzdolapları çok satılır zaten. Stok fazlası demesi saçma geldi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Ekli dosyayı görüntüle 954799
adres yazmışlar kingo aklına yatmıyorsa İstanbuldaysan git bi bak bir şey kaybetmezsin
Zaten ödeme kapıda diyor. O yüzden gitmeye gerek duymadım ama aldıktan kısa süre sonra bozulmasından endişe ediyorum. Sıfır garantili Arçelik 500 litre kapasiteli no frost dolabı 10.500 tl ye değil 30'a bile vermezler normalde

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113
Kışta olsak gene bir nebze mantığını anlarım ama Nisan ayından sonra buzdolapları çok satılır zaten. Stok fazlası demesi saçma geldi
Aynı şeyleri söylüyoruz anlamamışsın demekki zaten firma teşhir spot defolu malzeme satmak üzerine kurulmuş bir baksan anlarsın

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Aynı şeyleri söylüyoruz anlamamışsın demekki zaten firma teşhir spot defolu malzeme satmak üzerine kurulmuş bir baksan anlarsın
Bir cebellezi yok diyorsun yani. Öyle olsa bile çok ucuz geldi fiyatları. Teşhir ürünü diye 50 lik mal nasıl 10 olur anlamadım

Bybasel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,327
887
113
bu tür outletleri görmeden almamak lazım kusurlu olabiliyorlar aynıo sehirdeysen yerlerini öğren git gözünle gör al daha mantıklı

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
753
113
Zaten ödeme kapıda diyor. O yüzden gitmeye gerek duymadım ama aldıktan kısa süre sonra bozulmasından endişe ediyorum. Sıfır garantili Arçelik 500 litre kapasiteli no frost dolabı 10.500 tl ye değil 30'a bile vermezler normalde
taktın amk ödeme kapıda kısmına, ürünlere git bak iyice araştır kral
kapıda ödeme diye buzdolabını getiren elemanlar senin 2 saat ürünü incelemeni mi bekleyecekler sanki

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
taktın amk ödeme kapıda kısmına, ürünlere git bak iyice araştır kral
kapıda ödeme diye buzdolabını getiren elemanlar senin 2 saat ürünü incelemeni mi bekleyecekler sanki
Şurdan ekmek almaya üşeniyorum aq

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
siktir et o zaman kingo hava zaten soğuk şurda max 1 ay daha gider böyle
koy ürünleri balkona bozulmadan yemeye devam edersin
en azından götünü 1 ay kaldırmamış olursun :d
Hayatta sadece bira almaya giderken üşenmiyorum. Hatta hızlı adımlarla gidiyorum :)

Servisi aradım 700 liraya gelip bakacaklarmış. Dolabın fişini takar takmaz sigortayı attırıyor. Ama motor falan değişecekse 10 gayme tutar. Umarım öyle birşey değildir

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,064
18,092
113
Hayatta sadece bira almaya giderken üşenmiyorum. Hatta hızlı adımlarla gidiyorum :)

Servisi aradım 700 liraya gelip bakacaklarmış. Dolabın fişini takar takmaz sigortayı attırıyor. Ama motor falan değişecekse 10 gayme tutar. Umarım öyle birşey değildir
Prize su falan mı kaçtı nasıl sigorta atıyor

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,389
4,105
113

Kaçak vardır yada elektirik akımı düşük geliyordur motorla alakası yok

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Prize su falan mı kaçtı nasıl sigorta atıyor
Tuvalet ve banyonun ışığı yanmıyordu. Bir de buzdolabı çalışmıyordu. Aşağıdan şarteli kaldırınca gene hemen atıyordu. Buzdolabının fişini çekip şarteli kaldırdığımda atmadı. Ayrıca dolabı taktığım fişte problem yok. Su ısıtıcısını falan çalıştırabildim ama dolabın fişini takar takmaz sigorta attırıyor. Banyoyla tuvaletin ışığı da gidiyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113

Motor ile sigortanın alakası yokki bir role var muhtemelen o bozulmuştur veya kablolarında bir sıkıntı vardır

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
441
83
İkinci el kendim bizzat gidip baktım sıfıra yakın fiyatlar bu fiyatlarda ürünler yok elimizde kalmadı deyip yüksek meblağlı ürünleri satıyorlar
instagram yorumu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Motor ile sigortanın alakası yokki bir role var muhtemelen o bozulmuştur veya kablolarında bir sıkıntı vardır
Servisi arayıp durumu anlattığımda motorla da alakası olabilir gelip bakmamız lazım dedi. Ortalık çakal kaynıyor. Belki de gerek olmadığı halde motoru değiştirelim diyecek işçilik almak için

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Tuvalet ve banyonun ışığı yanmıyordu. Bir de buzdolabı çalışmıyordu. Aşağıdan şarteli kaldırınca gene hemen atıyordu. Buzdolabının fişini çekip şarteli kaldırdığımda atmadı. Ayrıca dolabı taktığım fişte problem yok. Su ısıtıcısını falan çalıştırabildim ama dolabın fişini takar takmaz sigorta attırıyor. Banyoyla tuvaletin ışığı da gidiyor
Aynı sorun bende oldu ama çamaşır makinesinde. Takılı prizde dıştan sorun yoktur, içini açtığımda kablolar erimiş kısa devre yapıyordu. Değiştirdim prizi sorun kalmadı

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Aynı sorun bende oldu ama çamaşır makinesinde. Takılı prizde dıştan sorun yoktur, içini açtığımda kablolar erimiş kısa devre yapıyordu. Değiştirdim prizi sorun kalmadı
Prizde sorun yok benim. Denemek için su ısıtıcısını taktım kaynattı. Sorun dolabın kablosunda. İbne servis te sorun motorda olabilir diyor. Neyse gelsin baksın bakalım

aliakarca13

TEKNİK SERVİS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
515
113
Herkese merhaba. Buzdolabım bozuldu. Tamiri yaklaşık 10 bin tl kadar tutarmış. 10 küsür yıllık bir buzdolabı. Bunun tamirine 10 vereceğime 30'a yenisini alırım diye düşündüm ve internette araştırmaya başladım

Karşıma hepsioutlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar var mı aramızda diye konu açtım. Görüşlerini merak ettim

10bn e böyle birşey imkansız ben teknik servisin hocam