- 5,538
- 8,731
- 113
Sistem mi oynamak gerekiyor hiç anlamıyorumdostlar param yok oynayamadimn valla cok isindim bu kupona varsa 3 5 bjsey atin gelecegini dusunuorum en az 2sinin gelmesse de daha boyle bisey paylasmam oynamak isteyen buyursun kotu sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen bol sans)Ekli dosyayı görüntüle 984506
Eğer snei karıştırıyorsam sen hep böyle kuponlar paylaşıyorum daha tutan kuponunu görmedim.bide en az 2 su gelmezse dahada paylasmam demiş 😁dostlar param yok oynayamadimn valla cok isindim bu kupona varsa 3 5 bjsey atin gelecegini dusunuorum en az 2sinin gelmesse de daha boyle bisey paylasmam oynamak isteyen buyursun kotu sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen bol sans)Ekli dosyayı görüntüle 984506
Valla çok mantıklıMantıklı bira bence
Bol şansdostlar param yok oynayamadimn valla cok isindim bu kupona varsa 3 5 bjsey atin gelecegini dusunuorum en az 2sinin gelmesse de daha boyle bisey paylasmam oynamak isteyen buyursun kotu sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen bol sans)Ekli dosyayı görüntüle 984506
Forumun seviyesini yerlere düşürmeye devam edindostlar param yok oynayamadimn valla cok isindim bu kupona varsa 3 5 bjsey atin gelecegini dusunuorum en az 2sinin gelmesse de daha boyle bisey paylasmam oynamak isteyen buyursun kotu sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen bol sans)Ekli dosyayı görüntüle 984506
Aferin sana nasıl da ön sezilerini kullandınyani sen şey mi diyorsun ben maçların nasıl sonuçlanacağını biliyorum ama cepte kuruş yok benim yerime siz oynayın zengin olun bana da 3-5 bir şeyler atın. nasıl olsa bende zeka var ben yine bulurum böyle mi diyorsun