- 19,442
- 6,152
- 113
Silah işine mi girdiniz şimdi de
Saman satışı bu aylarda gitmez topram yazın sonuna dogru konu açarsınBndede mobile2 (metin2nin mobili) de 69 savasci 67 saman var nasil satabilirim
Bıçağa mı silaha mı@Fterim1905 in hesapta vardı skin galiba
110 dolar la bi skin daha yüksek fiyatlara var al sat yapicaz yoksa aç kaldık baya oyun hesaplarim falan var satacaz alıcısı varsa nolmusulan forum o kdr boşaldıki promosuzluktan skin muhabbeti bile dönüyo![]()
Tam link yazarmisinGamesatış item satış 2 side piyasada tek
Tam link yazarmisin
Millet skin soruyo @Enişte piyasada yokBıçağa mı silaha mı
Mobile 2 yok galiba bulamadim orda.bilgin varmi![]()
İtemsatış: Türkiye'nin En Gelişmiş Oyuncu Alışveriş Platformu
Türkiye'nin en gelişmiş dijital oyun pazarı İtemsatış'ta hesap, item, skin, CD Key ve en ucuz Epin ürünlerini güvenle alıp sat, hızlıca kazanç sağla!www.itemsatis.com
hesabin elo hell mi?lol var bende plat3 den kalma tüm herolar var hepsinin de kostümü var almak isteyen varsa dm
İtem satış var ama kimlik onaylanman lazım çok güvenilir ağa babası buranın aktif kitlesi çokBeyler çoğu eski yeni oyunlarda hesabım var ortlamanin üstünde hesaplarım senelerdir kastigim oyunlardaki hesaplar alım satım olarak hangi güvenilir sitelerde yapabilirim
Örnek 15 lvl ortalama coc hesabim var dls falan fistan csde skin türevi item hesap alım satımı olarak hızlı güvenilir nereler var
Bana lol öğretsene ya yanlız anlayamadımcha kac lp kac dolar ıstıyorsun
Silah işine mi girdiniz şimdi de
Sonra dikkat et satınca parayı çekemezsin hesabına göndermezler ayrıca satarken başlangıçtan sonuna kadar kayıt al bazıları vermedi diyip İtem satış yetkililerinin insiyatifine bırakırlarİtem satış var ama kimlik onaylanman lazım çok güvenilir ağa babası buranın aktif kitlesi çok
Normalde satarımda sana çok para etmez benimki galibaleague of legends hesabın varsa bana satabilirsin
Plat 3 para etmez la benim yan çarlar bile zümrütlol var bende plat3 den kalma tüm herolar var hepsinin de kostümü var almak isteyen varsa dm
lol deneyim isi 5000 saat oyna öğrenirsinBana lol öğretsene ya yanlız anlayamadım
Çüşşşş mlbb altyapım varda pc alışmak gereklol deneyim isi 5000 saat oyna öğrenirsin