Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Özbekistan Çalışma ve Yaşama Koşulları Tavsiye Edilir Mi

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
1,727
113
Dostlar merhaba daha önce yurt dışı tecrübem olmadığı için belki aranızda vardır yurtdışında çalışan tecrübesi olan.
Özbekistanda bulunan bi fabrikada görüşme yaptım miktarda anlasabilirsek nasipse gideceğim fakat ortam nasıldır yaşama koşulları nedir yemekleri insanları ve 4 4,500$ arası teklif verdim karşı tarafa karşı taraf 3.500$ dan kapı açtı muhtemelen ortada buluşuruz gibime geliyor bu miktara gitmeye değer mi para biriktirilir mi?
Not yeme içme konaklama firmaya ait

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,334
859
113
Dostlar merhaba daha önce yurt dışı tecrübem olmadığı için belki aranızda vardır yurtdışında çalışan tecrübesi olan.
Özbekistanda bulunan bi fabrikada görüşme yaptım miktarda anlasabilirsek nasipse gideceğim fakat ortam nasıldır yaşama koşulları nedir yemekleri insanları ve 4 4,500$ arası teklif verdim karşı tarafa karşı taraf 3.500$ dan kapı açtı muhtemelen ortada buluşuruz gibime geliyor bu miktara gitmeye değer mi para biriktirilir mi?
Arkana bile bakma reis alışırsın bişey olmaz

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,750
8,792
113
Ne fabrikasiymis o oyle kral 3500$ veriyor. Meslegin ne bu ara da

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,193
5,036
113
Nerden basvurdun reis bilgi verebilirmisin

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
391
83
Meslek ne

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
687
93
Kardeş Özbek insanları para için herşeyi yapar Türkiye halklarına şükür eder kaçarsın.
Zihniyet olarak öyle geriler ki anlatamam.
Özbek dediğin zaman kaçacaksın
Kızları öyle sadakatsiz oluyor ki senden 1 TL yüksek maaşı olan adama direkt kaçarlar.
Özbek kızları öyle bir şey ki sana anlatamam.
Seni orada yaşamazlar.git Suriye'de çalış ama asla girme oraya.

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
687
93
Kardeşim Özbekistan a gitme.
3k dolar alsan cebinde para kalmaz yasatmazlar seni Türklük bilimci yok zaten onlarda hepsi Rus sanıyor kendini
Tek amaçları kendini Rusya'ya atmak ordan Tr. Ye burada hepsi dolandırıcı ve her yollu kaşar kızlar Özbektir.
Rüşvet herşey gırla.
Kardeşim şöyle düşün.
Yozgat Bayburt batman bunlar Özbekistan in en kaliteli şehrinden daha iyidir.
Kardeş kabilelere git ama Özbeklere gitme.
Özbek ile yapacağın tek şey yatakta olsun.
Bir o konuda aşırı iyiler. Bu kadar abi tavsiyesi

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
1,862
113
Kardeş Özbek insanları para için herşeyi yapar Türkiye halklarına şükür eder kaçarsın.
Zihniyet olarak öyle geriler ki anlatamam.
Özbek dediğin zaman kaçacaksın
Kızları öyle sadakatsiz oluyor ki senden 1 TL yüksek maaşı olan adama direkt kaçarlar.
Özbek kızları öyle bir şey ki sana anlatamam.
Seni orada yaşamazlar.git Suriye'de çalış ama asla girme oraya.
Reis Özbek kızlarıyla aranda bir takım tatsız olaylar oldu sanırım 😀

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Özbekistanda maaş ortalaması 300-400 dolar.
Çok ciddi bir vasıflı mesleğinmi var dostum?
Özbeklerin dinleri para, imanları paradır, çok iyi adam satarlar, lafa gelince Türk kökenliyiz derler ama fırsatını bulurlarsa köklerler..
Ayrıca Özbekistan dünyada en zor oturma ve çalışma izni veren ülkelerden birisi...
Hiç tavsiye etmem... İş nedir bilmiyorum ama 3500 dolar Özbekistan da c.baskani alamıyor dolandirilma

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
953
569
93
Knk seni iyi tokmaklayacaklar gibime geliyor yerel maaşları 100-600 dolar orada Fabrikaya 700 dolara vb işçi buluyorlar fabrika müdürü vb olacaksan olabilir belkide senden oturma izni vb çıkarmak için ön ödeme isteyip dolandıracaklardır

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
687
93
Konuyu okudum biliyor musun orada 200 dolar alan zengin sayılıyor aylık.
Çok ciddiyim sana kim bu kadar miktarı verecek.
Oradakiler bu miktarı veriyorsa sana senin organlar içindir buna emin ol.
Özbekistan da 3 4 k dolar alanı Tanrı ilan ediyorlar öyle fakir ülke ki.
Sana anlatamam.
Fakirlik bir yana gurursuzlarda milli bilinçleri dahi yok kardeş maas öyle dediklerine bakma.
Hepsi rüşvet alıyor en tepedeki bile öyle.
Sen bir git seni çıkarmazlar oradan.
Özbek kızları hariç Özbek bir şeyle muhatap olma.
Ben gittim oraya.
Canımı zor kurtardim

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
687
93
Özbeklerin dinleri para, imanları paradır, çok iyi adam satarlar, lafa gelince Türk kökenliyiz derler ama fırsatını bulurlarsa köklerler..
Ayrıca Özbekistan dünyada en zor oturma ve çalışma izni veren ülkelerden birisi...
Hiç tavsiye etmem... İş nedir bilmiyorum ama 3500 dolar Özbekistan da c.baskani alamıyor dolandirilma
Sen adamsin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,750
8,792
113
Organlari alsalar o kadar vermezler orada

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
953
569
93
Konuyu okudum biliyor musun orada 200 dolar alan zengin sayılıyor aylık.
Çok ciddiyim sana kim bu kadar miktarı verecek.
Oradakiler bu miktarı veriyorsa sana senin organlar içindir buna emin ol.
Özbekistan da 3 4 k dolar alanı Tanrı ilan ediyorlar öyle fakir ülke ki.
Sana anlatamam.
Fakirlik bir yana gurursuzlarda milli bilinçleri dahi yok kardeş maas öyle dediklerine bakma.
Hepsi rüşvet alıyor en tepedeki bile öyle.
Sen bir git seni çıkarmazlar oradan.
Özbek kızları hariç Özbek bir şeyle muhatap olma.
Ben gittim oraya.
Canımı zor kurtardim
Evetde aynısını Kamboçya vb davet ediyorlar böyle iş bahanesi ile veya başka ülkelere sonra onları ofise sokup pasaportlarını alıp zorla insanları dolandırmak için vb çalıştırıyorlardı Buda onlardan birisi olabilir mafyalar şiddet vb her türlü işkence uygulanıyordu sonuçta yabancısın :/ havalimanından vb alıyorlardı ofise kadar herşey güllük oluyordu

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Niye rezil olcan dostum denemekten zarar gelmez baktın olmuyo gelirsin geri ölüm yok ya ülkemizde sürüyle Özbek var onlar nasıl çalışıyo burda
Mevzu tam olarak bu aslında, kendi vatandaşı o ülkeden kaçıp başka ülkede çalışıyor, bir Türk niye gidip orada çalışsın?
Özbekistanda 3500 dolar maaş imkansıza yakın. Çok ciddi bir vasıfa sahip olmak gerekiyor.
Ben y.disindayim birçok ülke değiştirdim, özbekistanda çalışacağıma işsiz olarak evde oturmayı tercih ederim.
Özbekistanda paran varsa çökerler, lan ülkeye girerken cebindeki parayı polis almaya çalışıyor :) daha ötesi yok

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,283
6,635
113
özbek kızları çok var tr de evlilik ayağına dolandırıp erkeklerin hayatını mahvediyorlar valla harici bi bilgim yok

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,750
8,792
113
Recep bu isi kim senin aklina soktuysa o kisiden kesinlikle uzak dur. Ortada bi is yok aslinda. Dunyanin en buyuk ekonomilerinde denklik yapan gocmen doktorlar bile o parayi zor kazaniyor. Ozbekistan neresi ya gozunu seveyim😁

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
687
93
Yatakta Özbekten iyi kız bulamazsın .
Yani öyle iyiler ki dünyada birinci diyebilirim
Yok bende iş vaadi ile gitmiştim Özbekistan a.
Bende gittim bu zuhtu gibi.
Pasaportu falan aldılar.
Ben önceden ayiktim.
1 2 hafta güzel muamele yapıyorlar.
Ben Erasmus ile gitmiştim karışık işler.
Türkiye'de tanıdığım biri vardı.
O da işin icindeymis bunlarla.
Kızlar geliyor kızlar gidiyor.
Sürekli eskort mafya çetesi bunlar.
Tek aklımda kalan güzel ve yatakta hiç görmediğim muamele eden kizlariydi.
Çok ciddi söylüyorum Avrupa'da ki kızların genişliği bunların yanında halt etmiş.
Ama ramazanda da oruç tutuyordu aynı kizlar.
Bunlar çete kardeş.bulasmayin.bunlara