- 10,213
- 8,456
- 113
ne oldu laYarismacilar sabirsizlikla bekliyordu @kadircan4747 dayii
ne oldu laYarismacilar sabirsizlikla bekliyordu @kadircan4747 dayii
Kanka takip edersen iban atabilirimDünkü rollde benimle olan @zeisy ve @Head Hunter dostlarım bana iban atsınlar. 2 kişi daha seçeceğim
Hacim dm kapali senin bnm acik sen yazabilirsin kesene bereket 🙏🧿Yine dünkü rollde benimle olan @Kashima ve oğuzhan kardeşim ulaşsın bana
Ay buluta girmis gulum.gece yarisi 😂ne oldu la
Bugün takip edenler babayı aldı ben dahil ouhahahahhaKapalı knk da daha önce yazıştıkları yazabiliyor
benim iban at ha😂😂Hacim dm kapali senin bnm acik sen yazabilirsin kesene bereket 🙏🧿
isin guzelligi burdaBugün takip edenler babayı aldı ben dahil ouhahahahha
Aynen zevk aldim puhhahaha o yüzden yazdımisin guzelligi burda
Takip ediyoruz takip etmeyene veriliyor kupon konusu aç vereceklerin belli ise yazık...Yine dünkü rollde benimle olan @Kashima ve oğuzhan kardeşim ulaşsın bana
Tg neki gardasm seninBen seçiyorum hepsine yazacağım. Benim dm kapalı tgden bana iban atsın yazdıklarım
Dün bizde vardık usta 😳Dünkü rollde benimle olan @zeisy ve @Head Hunter dostlarım bana iban atsınlar. 2 kişi daha seçeceğim
ozi3535Tg neki gardasm senin
Ayıp ama yapılanBugün takip edenler babayı aldı ben dahil ouhahahahha
Ayıbin adı kayıp siktir et,babayı aldık 500 den daha değerlidirAyıp ama yapılan
Aynen kardeşim bu eşreftek vardı o yapardı bu ayıbı bu arkadaşta yaptı birdaha konusuna girmem çarşısı pazar olsun iyi akşamlarAyıbin adı kayıp siktir et,babayı aldık 500 den daha değerlidir
Bizi pas geçtin kesene bereketHerkese attım. Atamadıklarım kusura bakmasın. Rollde benimle olanlara atmak istedim hep de böyle yapıyorum zaten. Aklınızda bulunsun 😉
kesene bereket oziHerkese attım. Atamadıklarım kusura bakmasın. Rollde benimle olanlara atmak istedim hep de böyle yapıyorum zaten. Aklınızda bulunsun 😉
Bizi s.ktrcn aksam aksam ,😂ozi3535