- 22,975
- 7,505
- 113
Yok la burdadırÖzkan harbiden uyumaya gitti 😀
Yok la burdadırÖzkan harbiden uyumaya gitti 😀
Kupon sonuçlanmadı daha knkÖzkan rol takipliylr diğer konuda durum vahim
Mac bittiYok burdaym kupon sonuçlanmadı daha onu bekliyorm
Virüs var o sitede ondan geç sonuçlanırYok burdaym kupon sonuçlanmadı daha onu bekliyorm
Roll takip etmek ayıp değil, yan sayfaya beklerizYok burdaym kupon sonuçlanmadı daha onu bekliyorm
Resmi won olduKupon sonuçlanmadı daha knk
Makara yaptık dost zaten o maç o alt yapuda geç sonuçlanır birazKupon sonuçlanmadı daha knk
Sonuçlanır şimdi yaMakara yaptık dost zaten o maç o alt yapuda geç sonuçlanır biraz
Honduras rezerv ligi bunlara şimdi alt yapıya sonuç bazen geç düşüyor bi ara bu rezerv ligine oynamıştım betcoda maç iy 0-0 bitti gözüktü betcoda siteden kalktı maçı zar zor bulduk başka sitede iy 2-0 bitmiş düşün lig önemliSonuçlanır şimdi ya
Seç işte özkanAgalar adam gibi takip eden 3 arkadaş var kime atayım akkgul canow ve joeQuanga biriniz rol acın
Bunlar çok üst oluyor da dediğin gibi şaibe çok bunlarda inşallah hemen sonuçlanirHonduras rezerv ligi bunlara şimdi alt yapıya sonuç bazen geç düşüyor bi ara bu rezerv ligine oynamıştım betcoda maç iy 0-0 bitti gözüktü betcoda siteden kalktı maçı zar zor bulduk başka sitede iy 2-0 bitmiş düşün lig önemli
Şimdi burda ben açarım derse yüzsüzlük olurAgalar adam gibi takip eden 3 arkadaş var kime atayım akkgul canow ve joeQuanga biriniz rol acın
Kimi istersen seç benim bu ekipten kimseye gönlüm kalmaz🫡Agalar adam gibi takip eden 3 arkadaş var kime atayım akkgul canow ve joeQuanga biriniz rol acın
O pitii pıtı yap dost🥲Kımse alınmasın beyler fazla bi kazanc yok aranızda anlaşn birinize atayım rol acın
Sana kalmış dostmAgalar adam gibi takip eden 3 arkadaş var kime atayım akkgul canow ve joeQuanga biriniz rol acın