- 22,996
- 7,520
- 113
Kesene bereket@canow1 olsun ozman agalar nedim valla kimse kızmasın
Kesene bereket@canow1 olsun ozman agalar nedim valla kimse kızmasın
Eyvallah dost kime desen gönlüm kalmazdı ikiside dostum seviyorum sizi rolle gelin@canow1 olsun ozman agalar nedim valla kimse kızmasın
Dostum lütfen darılma 🙏Kesene bereket
Hayırlı olsun canow tebrikler sana da bolşanslar herkese iyi akşamlar@canow1 olsun ozman agalar nedim valla kimse kızmasın
EstağfuruallahDostum lütfen darılma 🙏
Gönül ister 3 nüze vereyim ama kaznc az knk biliyorsunEyvallah dost kime desen gönlüm kalmazdı ikiside dostum seviyorum sizi rolle gelin
Roll açma ihtiyacın vardır dostEyvallah dost kime desen gönlüm kalmazdı ikiside dostum seviyorum sizi rolle gelin
Biliyorum senin kalbini dostGönül ister 3 nüze vereyim ama kaznc az knk biliyorsun
Knk darılma sakın he birzdn gene acarm önceliğimsinHayırlı olsun canow tebrikler sana da bolşanslar herkese iyi akşamlar
Özkan roll açmasa olur muGönül ister 3 nüze vereyim ama kaznc az knk biliyorsun
Durumları biliyon gel şu fatura parasını çıkaralımRoll açma ihtiyacın vardır dost
Gel role dost hızlı 2 adım atalımHayırlı olsun canow tebrikler sana da bolşanslar herkese iyi akşamlar
Knk birzdn gene acacam sen ve joQeuan önceliksinizRoll açma ihtiyacın vardır dost
Valla ben katılamam da sana bol şans o zamanDurumları biliyon gel şu fatura parasını çıkaralım
Yok be dost ne darılcam benide seçsen ben sabah erken işe gidicem ben rol deviri olduğunu bilsem pas geçerdim saat geç oldu 6.5 da kalkcam öyle sigara niyetine takip ettim darılmak olmz hak neyse o hadi iyi gecelerKnk darılma sakın he birzdn gene acarm önceliğimsin
Basraılı olursan adamları unutma akgul ve joQeuan knkGel role dost hızlı 2 adım atalım
Eyvallah da ben katılamamKnk birzdn gene acacam sen ve joQeuan önceliksiniz
Rol yap diğer iki arkadaşa birsey at kalanını kendine al ödemelerini yap derimGel role dost hızlı 2 adım atalım
Gel açacam şimdi dost beraber şu fatura paramı sizede rol parasını çıkaralım @JoeQuanqaRoll açma ihtiyacın vardır dost
Ben 😁Knk birzdn gene acacam sen ve joQeuan önceliksiniz