- 63,553
- 35,269
- 113
Bu şekilde yasak normalde ama bakalım nolcak
Bu şekilde yasak normalde ama bakalım nolcak
Kardeşim gir dm ye yazanları rapor et bu kadar basit bak daha yazan oluyormuDostlar paylaşın dediniz paylaşıyorum yazmayın lütfen dmden benimde elimden bu kadar geliyor.
Kapat dm dost ayarlardanDostlar paylaşın dediniz paylaşıyorum yazmayın lütfen dmden benimde elimden bu kadar geliyor.
Eyvah yakalandıkKardeşim gir dm ye yazanları rapor et bu kadar basit bak daha yazan oluyormu
Shellac reis bu sefer goz yumdu okeyledi olucak bu is 🙂Bu şekilde yasak normalde ama bakalım nolcak
Tebrkler kesene. Bereket .
@wasil banlanir o zamanKardeşim gir dm ye yazanları rapor et bu kadar basit bak daha yazan oluyormu
Kanka sorun değil ama elimden gelen bu milyon kazanmadımKardeşim gir dm ye yazanları rapor et bu kadar basit bak daha yazan oluyormu
Birazdan konuda kaos kavga gürültü olursa shellac 5-6 kişi banlarım diyerekten pusuda bence 😄Shellac reis bu sefer goz yumdu okeyledi olucak bu is 🙂
Haydaaa@wasil banlanir o zaman
Tebrikler
Anakonda Apo@wasil banlanir o zaman
Sen dedin raporla diye ilk o atmışHaydaaa
Tamam kardeşim kimse sana niye az dağıtıyon diyemez açıklama yapmana gerek yok şansın bol olsun.Kanka sorun değil ama elimden gelen bu milyon kazanmadım
Sana diyor @wasilAnakonda Apo