- 1,408
- 440
- 83
Tebrikler
Bi çiğ köfte ismarlasan çok iyi olurduDostlar paylaşın dediniz paylaşıyorum yazmayın lütfen dmden benimde elimden bu kadar geliyor.
Karısma dostumuza sans cogalsin 🙂Gaza gelme gelme vites boşta
Lan @wasil kesin apodur vallaYok biri açım yazmış çiğköfte söyle demiş ona çıkar belki 🤣 güldürdü akşam akşam yav
Çıksa da wasil rol takip edince batiriyonuzAynen knk
Valla dün iyi gidiyorduk ta ki apo gelene kadarÇıksa da wasil rol takip edince batiriyonuz
Doritoslu ısmarla ona dost 🙂Yok biri açım yazmış çiğköfte söyle demiş ona çıkar belki 🤣 güldürdü akşam akşam yav
Kanka ben adam seçmek ıstemıyorum inan yoksa sorun değilBi çiğ köfte ismarlasan çok iyi olurdu![]()
Bi okyanus düşün en sağlam gemiyle üstündesin ama içine gizliden apo binmiş önün arka uçsuz buçaksız öldün gitti yani öyle bişeyÇıksa da wasil rol takip edince batiriyonuz
Cyber de 231 sayı olacak dedi orda kapattım forumuValla dün iyi gidiyorduk ta ki apo gelene kadar
Ayaklı felaket adamBi okyanus düşün en sağlam gemiyle üstündesin ama içine gizliden apo binmiş önün arka uçsuz buçaksız öldün gitti yani öyle bişey
Kesene bereket kral
Kesene bereket kral
Kesene bereket şansın daim olsun
Kesene bereket pancarlı tulumba olur mu kirvecan
Kesene bereket ama konu kapanirDostlar paylaşın dediniz paylaşıyorum yazmayın lütfen dmden benimde elimden bu kadar geliyor.
kesene bereket dost