- 63,553
- 35,269
- 113
Apo birgün parayı bulursa diye korkuda yok bulunca zaten tek yiyor ondan iyi sallıyoruz heryerde puahahAyaklı felaket adam
Apo birgün parayı bulursa diye korkuda yok bulunca zaten tek yiyor ondan iyi sallıyoruz heryerde puahahAyaklı felaket adam
Onu yazdığını görünce eyvah dedim zaten sonrasında 2 dk boş geçti 😁Cyber de 231 sayı olacak dedi orda kapattım forumu
Niye kapansın kanka konu?Kesene bereket ama konu kapanir
daim olsun
Kesene bereket dostum
Onlar bizim sayemizde konu üstte kalıyor beğeniyorlar ama alt yapıyı biz sağlıyoruz ödülü kimsesizler yiyor hepForumda sohbet eden 10 kişi çekiliş olunca bu 100 kişi nerden çıkıyor
Valla öyle haklısınOnlar bizim sayemizde konu üstte kalıyor beğeniyorlar ama alt yapıyı biz sağlıyoruz ödülü kimsesizler yiyor hep
Büyük ihtimalle özelden ulaş diyecekler kankaNiye kapansın kanka konu?
Tehlike konuya giriş yaptı birazdan kokoreç ısmarla diyecek @wasil sahne senin apomNiye kapansın kanka konu?
Çünkü ana hesap + yan hesaplar güçlerini birleştiriyorForumda sohbet eden 10 kişi çekiliş olunca bu 100 kişi nerden çıkıyor
Yasak değil mi ağabeyTamamdır dostum
Kazancın daim olsun
Kesene bereket dost
Bunu biz biliyoruz Yönetim nasıl bilmiyorÇünkü ana hesap + yan hesaplar güçlerini birleştiriyor
Çok ihtiyacım var inan 28 saattir kumar oynamadımTehlike konuya giriş yaptı birazdan kokoreç ısmarla diyecek @wasil sahne senin apom
O kim la konuda 50 kere adı geçti kendi yok 🤣Tehlike konuya giriş yaptı birazdan kokoreç ısmarla diyecek @wasil sahne senin apom