- 32,503
- 30,743
- 113
Çayımı demledim şampiyonlar ligi başlamadan 500 liramızı alırız çekilişle bide kuponumuzu yaparız deme keyfime. Bizim moruk da stake 2.5 dolar doğumgünü bonusu eklemiş çevirmek için gece 00:00ı bekliyor dört gözle
Belki bağ çıkarYani n'olacak öyle olunca. Közlenmiş pancar yapalım bizde
AhahahHahashhshsshahshshh Vay pancar şekeri varBakarsan ilk sayfada @Shellac ın onayını görürsün kara murat
pok cikarBelki bağ çıkar![]()
Tutamadım kendimi hagxgdgElendin o zaman
Çok erken demlemissin hocamÇayımı demledim şampiyonlar ligi başlamadan 500 liramızı alırız çekilişle bide kuponumuzu yaparız deme keyfime. Bizim moruk da stake 2.5 dolar doğumgünü bonusu eklemiş çevirmek için gece 00:00ı bekliyor dört gözle
Pancarlı çikolataKırmızı pancar eksikliği bunlar @wasil de de var.
Ah hocam eskiden daha ileri görüşlüydün senÇayımı demledim şampiyonlar ligi başlamadan 500 liramızı alırız çekilişle bide kuponumuzu yaparız deme keyfime. Bizim moruk da stake 2.5 dolar doğumgünü bonusu eklemiş çevirmek için gece 00:00ı bekliyor dört gözle
Ulan 30 tane mesaj yazdırdı bunlar bana kesin çılmaz banaTutamadım kendimi hagxgdg
Amçaoğlundan başka ne çıkacakpok cikar
Kaçak çay 3-4 saat acılaşmadan içilebiliyorÇok erken demlemissin hocam
illa,ban yicem dionPancarlı çikola
Mahşerin 7 lisini konuya yavaş yavaş topluyoruz bugün bütün multiler sayemizde ödül alcak çok duygulandım nasıl mutlu oluyorumTutamadım kendimi hagxgdg
pi pi mesela🤣🤣Amçaoğlundan başka ne çıkacak
Seviyorum anlasanailla,ban yicem dion
Eskiyle bugün arasında değişen tek şey zaman dostAh hocam eskiden daha ileri görüşlüydün sen
Meto nun garantı o zaman 8 tane multi var ondaMahşerin 7 lisini konuya yavaş yavaş topluyoruz bugün bütün multiler sayemizde ödül alcak çok duygulandım nasıl mutlu oluyorum
Hocam biz iç Anadolu çocuğuyuz bizde öyle kaçak çay olmuyor.Kaçak çay 3-4 saat acılaşmadan içilebiliyor
Kim onlarMahşerin 7 lisini konuya yavaş yavaş topluyoruz bugün bütün multiler sayemizde ödül alcak çok duygulandım nasıl mutlu oluyorum